Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Annika Sörenstams besked med maken Mike – efter 15 år som gifta

16 apr, 2024, 14:00 
Annika Sörenstam och Mike McGee
Annika Sörenstam har bekräftat misstankarna kring äktenskapet med Mike McGee.
Annons

Annika Sörenstam är en av våra största idrottare genom tiderna. Hon brukar ses som en pionjär inom damgolfen, en superstjärna som drog ett jättelass för hela sporten.

Annika var med om en personlig kris när hon skilde sig från maken David Esch 2005. Inte så lång tid därefter träffade hon Mike McGee – den nya kärleken. De gifte sig 2009 och har två barn, Ava och William, tillsammans.

Här möter Victoria våren – efter solsemestern • Här powershoppar Silvia Majblomman till alla barnbarn • Kronprinsessan gravid: då kommer babyn – 3 kungliga snackisar från vecka 15!Brand logo
Här möter Victoria våren – efter solsemestern • Här powershoppar Silvia Majblomman till alla barnbarn • Kronprinsessan gravid: då kommer babyn – 3 kungliga snackisar från vecka 15!

Annika Sörenstams beslut med maken Mike

Mike har även arbetat som chef för Annikas eget varumärke, ANNIKA. Och vi har gång på gång fått besked om att kärleken mellan honom och Annika är starkare än någonsin.

Det är vad vi alla har misstänkt – och nu finns det tydliga bevis för spekulationerna.

Mike la ut ett klipp på en äldre man som syntes ta hand om sin lika gamla fru.

Annons

"Oavsett hur gamla vi blir, så kommer det att vara så här för oss", skrev Mike till klippet – och lockade fram tårar från sina följare.

Och kärleken är ömsesidig. När paret firade sin senaste bröllopsdag skrev Annika en översvallande kärleksförklaring.

"Glad bröllopsdag, älskling. Så tacksam för din kärlek och ditt stöd. Du får mig att känna mig varm inombords och väcker min själ till liv. Stolt över att kalla dig make, vän, mina barns far och min affärspartner", skriver Annika.

Annika om maken: "Behöver ju stöd"

Annika har hela tiden varit tydlig med att Mike är ett otroligt viktigt stöd för henne. En pelare av trygghet.

– Mike är en supergo kille. Han är jättetrevlig och väldigt omtänksam, sa Annika i sin första intervju om Mike.

– När man håller på som jag så behöver man ju stöd. Jag lever ju i en väldigt speciell värld där alla tävlar mot varandra och då...att ha stöd inifrån är ju jätteviktigt. Okej, jag har ju föräldrar och vänner och så, men när man hittar det inre stödet är det ju jätteviktigt och det känner jag att jag får av Mike.

Annons