Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anställda avslöjar kändisarnas hemmaliv

09 maj, 2010, 11:54 
Agneta Nisbeth
Annons
suri-tom-cruise-katie-holmes

Rutten mat, sexkostymer och smutsiga kalsonger. Så ser det ut hemma hos Hollywoodkändisarna, avslöjar nu deras anställda.

Superstjärnorna Brad Pitt och Angelina Jolie har det riktigt smutsigt hemma. Sexbarnsföräldrarna låter gammal mat stå framme och ruttna.

– Det är pizzakartonger överallt och hårblekningsmedel på väggarna. Det är äckligt i deras hem, säger en tidigare anställd till tidningen Star.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tandkrämskrig

Anställda hos paret klagar också över att filmstjärnornas söner Maddox, 8, och Pax, 6, brukar ha tandkrämskrig med sina systrar Zahara, 5, och Shilo, 3, vilket fläckar ner badrumsväggar, speglar och golv. Angelina Jolie sägs inte bry sig då hon vill att barnen ska få uttrycka sin kreativitet, till exempel genom att måla med kritor på tapeterna. Men värst och latast av dem alla sägs pappa Brad Pitt vara, allt slänger han på golvet; smutsiga kalsonger, målarpenslar, kameror och tidningar.

Brad Pitt och Angelina Jolie har det stökigt hemma, enligt deras anställda.
Brad Pitt och Angelina Jolie har det stökigt hemma, enligt deras anställda.

Perfektionister

Raka motsatsen är det hemma hos perfektionisterna Jay-Z och Beyoncé. Enligt de anställda så kräver paret varje dag färska liljor och orkidéer i lägenheten på Manhattan.

Annons

– Det står också frukt och dyr choklad överallt. När de äter gör de det bara på det bästa porslinet. Kollegan Christina Aguilera gillar att sätta fart på sitt och maken Jordan Bratmans sexliv med allsköns sexiga utstyrslar, uniformer och underkläder, som finns i drivor hemma.

Jennifer Aniston föredrar att inte ha så mycket kläder på sig hemma.
Jennifer Aniston föredrar att inte ha så mycket kläder på sig hemma.

Går omkring i trosor och bh

Jennifer Aniston gillar att gå lättklädd hemma, vilket de anställda fått bevittna.

– Jen jobbar hårt på sin kropp och älskar att visa upp den. Hon går omkring i bara trosor och bh, genomskinlig topp eller minimal bikini.

Så är det absolut inte hemma hos Tom Cruise och Katie Holmes. Deras liv styrs enligt mycket fasta principer och regler.

– Tom är mycket noga med renlighet – till och med i sitt privata gym. Inte ens Katie får använda redskapen.

Och vad gäller parets dotter Suri, så får bara en speciellt utvald barnflicka lyfta henne och absolut ingen annan.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: Stella Pictures, All Over Press

Annons