Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Anton och Sofia från Gift vid första ögonkastet – sanningen om relationen som tittarna inte fick se

12 jun, 2021, 07:00 
AvIndra Nordemar

Anton och Sofia träffades för första gången när de gifte sig i SVT:s "Gift vid första ögonkastet". Men kärleken höll, och nu planerar paret ytterligare ett bröllop.

Annons
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”Brand logo
”Gift vid första ögonkastet”-profilen nobbad av kronprinsessan Victoria: ”Lite ledsamt”
  • I den senaste säsongen av "Gift vid första ögonkastet" så var det endast ett par som höll ihop när programmet nådde sitt slut. Det visade sig att "tacoparet", Anton Pehrson, 29, och Sofia Lindhe, 25, var en perfekt matchning.

Makarna håller ihop än i dag. Och kanske närmre än någonsin då de har byggt en husbil där de bor säsongsvis. Dessutom har de skaffat ytterligare en familjemedlem – hunden Liam.

Och nu finns även planer på att gifta sig igen.

– Det var nästan en läskigt bra matchning. Det är nästan så man blir religiös när man tänker på det. För det var verkligen så, vi hittade varandra. Och vi hade skitkul under de fyra veckorna som experimentet varade, berättar Anton Pehrson för Expressen.

Vill gifta sig för kärlekens skull – efter "Gift vid första ögonkastet"

Tankarna inför ett kommande bröllop är till skillnad från första gången – för kärlekens skull. Då de inte planerade det första själva, och inte ens visste vem de skulle möta på altaret, så ser de fram emot ett bröllop där de själva får bestämma alla detaljer.

– Men vi vet inte när, det spann i väg något där att det skulle ske i sommar men så är det inte, berättar Sofia.

Annons

Samtidigt säger Anton att det finns chans till ytterligare ett taco-bröllop.

– Vi skulle vilja göra det med vår familj och vänner. Nu fick vi ju bjuda fem personer, då kände vi ju inte varandra heller så det är klart det hade varit roligt att göra det igen.

Ytterligare tillökning får vänta tills Anton och Sofia är redo

Paret flyttade till en början in i Sofias studentlägenhet på 23 kvadratmetet. Men nu har de ett nytt hem, på ännu mindre yta. Nu bor de nämligen i en bil. Tillsammans vill de upptäcka världen i deras nya hem. De har utökat familjen, men det dröjer nog innan ytterligare tillökning.

– Haha, innan det blir någon Dragomir så finns det ju saker vi båda vill göra och uppleva. Det blir nog lite trixigt med en liten unge på Europaresan till exempel. Sen behöver vi bo lite större än 23 kvadrat, säger Anton.

Foto: Instagram

Annons