Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Antonio Banderas och Melanie Griffith visar enad front

07 aug, 2012, 08:06 
Agneta Nisbeth
Annons

Den senaste veckorna har allt fler rykten gjort gällande att paret Antonio Banderas och Melanie Griffith skulle separera – i helgen visade de upp sig tillsammans – lyckliga som alltid.

För några veckor sedan kom flera rykten som sa att Antonio Banderas skulle varit otrogen med två olika kvinnor och att hans maka Melanie Griffith därför var på väg att ta ut skilsmässa. Men så i helgen kom denna bilder från Spanien och Starlite galan i Marbella.

Annons

Kära som vanligt

Här ser vi Melanie, 54, och Antonio, 51, tillsammans med sin söta dotter Stella, 16, på den spanska välgörenhetsgalan häromkvällen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Paret visade också tydligt att de minsann var lika kära som de brukar och nu bar Melanie åter sin vigselring på fingret, den hade hon tagit sig förra veckan.

Dessa bilder ska väl ändå ta dö på skilsmässoryktena?

Även skådespelerskan Daryl Hannah fanns med på välgörenhetspartyt i Marbella – ni ser henne här med familjen Banderas-Griffith.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons