Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Armand Duplantis ärliga reaktion på flickvännens avslöjande bilder: "Inte så nice"

22 jan, 2024, 12:00 
Armand Duplantis och Desiré Inglander
Armand Duplantis är ärlig när han får frågan om flickvännen Desiré Inglanders bilder på Tiktok.
Annons

Armand Duplantis är trots sin ringa ålder redan en svensk friidrottsikon med en meritlista bestående av OS-guld, EM-guld och världsrekord. Även på kärleksfronten har livet lekt för Armands del. Stavhoppsstjärnan är sedan 2020 tillsammans med modellen Desiré Inglander, 20. De bor i en lägenhet på Kungsholmen i Stockholm och har en egen Youtubekanal ihop.

Så träffades Armand Duplantis och Desiré InglanderBrand logo
Så träffades Armand Duplantis och Desiré Inglander

Armand Duplantis reagerar på Desiré Inglanders bilder

Desiré har dessutom ett gott inflytande på Armand och hans sinne för mode. Det har hon själv redogjort för på ett väldigt pedagogiskt sätt i en Tiktok-video.

Annons
@desiresinglander

Do y’all believe in the gf effect? 😂

♬ greedy sped up - Tate McRae

"Tror ni på flickvänseffekten?" skriver Desiré som bildtext och visar sedan före- och efterbilder på Armand. Hennes tes är glasklar: Armand klär sig mycket bättre sedan Desiré gjorde entré i hans liv.

Det här är också något som Armand själv tvingats inse.

– Jag tänkte inte så mycket på det förut, men det måste vara sant för att mina kläder och min stil innan Desiré, det var inte så nice, säger Armand till Expressens frimodige reporter Philip "Gadden" Gadd.

Annons

– Men hon har så bra stil också. Så det känns som att jag måste höja mig till hennes nivå. Jag tror att det är också på grund av det. Det är inte som om hon väljer mina kläder åt mig.

Så träffades Armand Duplantis och Desiré Inglander

Armand och Desiré fick en lite trevande start på sin kärlekssaga. Armand hittade sin framtida flickvän på Instagram och skrev till henne. Men Desiré var först lite skeptisk. Som ung tjej var hon van vid flörtförsök och killar som plötsligt hör av sig.

– Den moderna världen, eller hur. Det var inte så komplicerat egentligen, men jag var tvungen att jobba för det. Hon trodde nog inte att jag hade bra avsikter i början, har Armand berättat för Expressen.

Annons