Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Armand Duplantis stora beslut – nu lämnar han Sverige: "Väldigt annorlunda"

15 jan, 2024, 20:30 
Vendela Lönnqvist
Idrottaren tar en välförtjänt semester.
Idrottaren tar en välförtjänt semester.

Nu har han bestämt sig!

Annons

2022 och 2023 var riktiga pangår för höjdhopparen Armand Duplantis.

Världsrekordhållaren är bara 24 år men besitter samtliga rekord och har korats till "världens bästa idrottare" vid en gala i Monaco 2023.

Armand Duplantis avslöjar: Så var det att spela golf med prins DanielBrand logo
Armand Duplantis avslöjar: Så var det att spela golf med prins Daniel

Hon är Armand Duplantis flickvän

Och i privatlivet går det minst lika bra. 2021 kom nyheten att "Mondo" hittat kärleken i den svenska modellen Desiré Inglander.

Paret bor idag i en lägenhet på Kungsholmen i centrala Stockholm – men framöver kommer de unga turturduvorna att vara bosatta i USA.

Flyttar till USA

Med ett nytt världsrekord och VM-guld fortfarande rykande färskt tar Armand sitt pick och pack till Baton Rouge i Louisiana, där båda hans föräldrar bor.

Men någon träning står inte på schemat – utan snarare en välförtjänt semester.

Annons

– Det är inga åtaganden alls, utan jag ska bara ta det lugnt, spela golf, hänga med mina vänner och...det blir chill, säger han i en intervju med Expressen.

"Väldigt annorlunda"

Med sig har han kärleken Desiré, som Armand ska introducera det mer lugna livet för – något hon tydligen inte är van vid.

– Det är väldigt chill, mycket mer än av hon är van vid. Hon har vuxit upp i stan, hon är en ”city girl”, alltså på riktigt. Till och med Stockholm är för litet för henne egentligen. Så det blir väldigt annorlunda för henne när hon kommer till Baton Rouge, berättar Armand.

Annons