Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Arne Weise - en cool kille

13 apr, 2011, 08:00 
Agneta Nisbeth
Annons

Vi träffade herrarna Weise, Arne och Andreas, häromveckan. Och det visade sig att Arne imponerade stort på våra praoelever…

Annons

Vi skulle göra ett reportage om de två, Arne och Anderas Weise. Spännande med en son som håller på att bli lika offentlig som sin far som förgyllde alla julaftnar i 30 år. Inför fotograferingen möttes vi i sminklogen och med oss den här dagen hade vi två prao-elever, Agnes och Charlie.

När Arne hade fått sitt puder på plats vände han sig genast till de två unga praorna och ställde nyfiket frågor om skolgång och annat som kunde intressera de två. Äntligen fick de möta den farbror som inlett deras julaftnar under alla småbarnsår!

Efteråt var Charlies omdöme klart:

– Cool kille!

Och då syftade han på Arne, 81 år, inte på Andreas 24.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Reportaget kan ni läsa i nummer 16 av Svensk Damtidning.

Av Chris Cederlöf

Foto: Charles Hammarsten

Annons