Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

TV4:s plötsliga besked: Artisten tvingas hoppa av Lotta på Liseberg – ersätts av Strömstedt

20 jun, 2022, 19:00 
AvIndra Nordemar

Artisten byts ut till Strömstedts dotter: "Så otroligt sorgligt".

Annons
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!Brand logo
8 kända TV4-profiler: Så mycket pengar tjänar de!

Lotta Engberg har återigen intagit scenen på Liseberg och årets upplaga har redan blivit en storsuccé. Premiäravsnittet förra veckan lockade nämligen flest tittare på hela veckan – av alla svenska underhållningsprogram.

Troligtvis kommer det att fortsätta på det spåret sommaren ut då artistschemat är fullspäckat.

Men nu byts en av de planerade artisterna ut – mot Strömstedt.

Artisten ställer in Lotta på Liseberg

I nästa veckas program, den 27 juni, skulle Sylvia Vrethammar, 76, ha uppträtt. Men till TV4 meddelar hon nu att hon inte kommer kunna medverka på grund av smärtor.

Efter en konsert i Stockholms konserthus nyligen utsattes några av hennes muskler för extrem belastning, vilket nu resulterat i så pass starka smärtor att hon inte kan framträda på scen, skriver TV4 på sin hemsida.

Annons

”Så otroligt sorgligt, som jag har sett fram emot denna livesändning med Lotta! Att bl a få tillfälle att sjunga allsång med publiken i ’Tycker om dig’! Hade säkert låtit så fint! Smärtlindring var heller inget alternativ, då det krävs rejäla doser som dessvärre sänker skärpan. Tittar nästa vecka och önskar min ’stand in’ lycka till!” skriver Sylvia Vrethammar till kanalen.

Ersätts av Strömstedts dotter

I stället kommer tittarna att få se artisten och låtskrivaren Maja Kristina, 24, dotter till Agneta Sjödin och Niklas Strömstedt.

I fjol släppte hon sin första EP med sex låtar, bland andra "Self therapy" och "The idea of me".

Niklas Strömstedt är som de flesta kanske vet gift med Jenny Strömstedt sedan elva år tillbaka. Men dessförinnan var han alltså gift med Agneta Sjödin och de fick då Maja ihop.

Foto: TT

Annons