Arvingarna skakas av dödsfall – Casper Janebrink: ”Alla har drabbats”

Tommy Carlsson, Casper Janebrink, Lasse Lasseman Larsson och Kim Carlsson Arvingarna ska vara med i Melodifestivalen 2021, Göteborg, 2020-11-26 (c) Tommy Holl / TT Kod 2391

Tommy Holl / TT
Arvingarnas stora bakslag – nära vännen död.

Det var ord om fest och glädje när Arvingarna intog scenen i första omgången av Melodifestivalen 2021, men i själva verket har gruppen haft en tuff uppladdning för tävlingen.

Corona har, precis som för alla andra, vänt upp och ner på tillvaron, och de förlorade en god vän en kort tid innan tävlingen, berättar de i en intervju med Hänt.

– Det var en nära kompis till oss som gick bort förra veckan som vi har jobbat mycket ihop med under åren, berättar Kim i en intervju med Hänt.

Arvingarna, med Tommy Carlsson,, Lars Lasseman Larsson, Casper Jarnebrink, Kim Carlsson, och Danny Saucedo gick direkt vidare till final i Melodifestivalen.

FERNVALL LOTTE/Aftonbladet

– Jag tror inte det finns någon som inte är berörd eller har blivit drabbad på något sätt. Folk har ju gått bort som man har känner och sådär, säger Casper Janebrink som är tagen av beskedet.

Casper Janebrink har klarat sig

Casper själv har klarat sig från viruset, trots att den kommit väldigt nära inpå.

– Min fru har haft det och inte jag. Jag har också testat mig men hade inga antikroppar, säger han.

Arvingarna gick direkt till final med låte Jag tänker inte alls gå hem, där de kommer ställas mot bland andra Danny Saucedo. Vilka som blir de övriga motståndarna får vi reda på efter kommande deltävlingar.