Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrosso erkänner – vill lämna: “Inte riktigt där”

23 dec, 2022, 11:00 
Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso

Stjärnkrögaren Åsa Ingrosso delar nu med sig – hon vill vidare.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Åsa och Emilio Ingrosso är stjärnparet som lever ett liv många bara kan drömma med. De pendlar mellan La Bonanova på Mallorca och lägenheten i Vasastan i Stockholm, men det finns en annan plats som lockar.

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/SchollinBrand logo
Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

Nu berättar Åsa Ingrosso om framtidsdrömmarna.

Benjamin Ingrossos besked om karriären

Ja, livet på den spanska semesterön njuter paret onekligen av. När kylan sveper in över Sverige kan de bara ta första planet till sitt andra hem, och när den spanska luften är för varm är den svenska sommaren perfekt.

Åsa och Emilio har även sitt jobb där, restaurangen La Perla ligger i huvudstaden Palma, och så har de flera hemma i Sverige.

Men den som är bekant med Wahlgren/Ingrosso vet att det inte bara är Spanien som det finns en stark koppling till.

Annons

Emilio är ju italienare, ett arv som det gärna värnas om i familjen. Sonen Benjamin Ingrosso är ju något av ett proffs i det italienska köket!

– Att äta god mat är livet för mig. Jag tänker ju jämt på mat. Mat och musik. En dag vill jag starta en egen italiensk restaurang, har han sagt till Dagens Nyheter.

Åsa Ingrosso vill lämna – berättar om planerna med Emilio

Det är nog även Åsa och Emilio sugna på att göra. På sin Instagram berättar hon nu om drömmarna att packa väskorna och flytta – till Italien! Planerna verkar vara i ett drömstadium, men visst har de ändå försökt närma sig längtan efter Italien.

Hon skriver i inlägget att de pratat om det länge, och att drömmen plötsligt blev lite mer verklig:

Annons

– Så dök en mäklare upp och vi föll fullkomligt pladask för detta hus. Jag med min ADHD har ju redan flyttat in här och börjat planera, skriver hon.

Åsa gör klart att paret forfarande håller Mallorca varmt om hjärtat, men att Emilio gärna vill tillbaka till sina rötter. Och visst har hon redan målat upp en idyllisk bild som får vem som helst att längta efter Medelhavsvärmen.

– Emilio’s flygel i något av de vidöppna rummen. Musik som strömmar ut över trädgården. Doften av basilika, en tomatsås som puttrar och en Vongole gjord på världens bästa musslor. Matlagning och middagar med alla älskade barn och vänner. En solstol till solälskande Bailey. Och..en lång pool för Rollo att simma i. Nej vi är inte riktigt där men, avslutar hon.

Foto TT

Annons