Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Ingrosso öppnar upp om hemska familjesituationen: ”Det finns ingen hejd”

29 dec, 2023, 20:31 

Nu berättar Åsa Ingrosso om den tuffa period som familjen just nu går igenom.

Annons
5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste omBrand logo
5 saker om Åsa Ingrosso du kanske inte visste om

Åsa Ingrosso och Emilio Ingrosso gifte sig 2015 och är idag både livskamrater och kollegor.

Under de senaste åren har paret nämligen öppnat flera restauranger i både Stockholm och Spanien som blivit mycket populära och hyllade.

Paret fördelar sin tid mellan lägenheten i centrala Stockholm och soliga Palma de Mallorca, där de bor med sina två hundar av rasen Yorkshireterrier.

Åsa Ingrosso öppnar upp om hemska situationen

Det har alltid varit tydligt att paret Ingrossos hundar betyder allt för dem. Alla som har hund vet hur svårt det är när ens fyrbente vän mår dåligt på något sätt.

Annons

Nyligen berättade Åsa i ett inlägg på Instagram att familjen just nu går igenom en mycket tuff tid med hunden Bailey.

”Det finns ingen hejd på hur mkt elände som förföljer den här älskade lilla killen. Under några dagar har vi sett att Bailey inte varit riktigt piggelin. Han har plötsligt börjar gå under soffan och bara sitta där, han kikar ut ibland men stannar där”, skriver hon och fortsätter:

”Han har gnytt och gråtit.. så igår åkte jag upp med honom akut.. igen (känns som att vi är hos vår veterinär alldeles för ofta) och det kom inga roliga besked. Enligt blod och värden mår han toppen. Magen mår bra, inga infektioner kvar, allt bara bra. Men röntgen visar något helt annat. Han har nu ett naggat, skadat bäcken som med stor sannolikhet kan vara cancer.”

Åsa understryker samtidigt att det inte behöver vara cancer, utan kan röra sig om en skada i bäckenet. Men dessvärre gör detta att Bailey lider av ”fruktansvärd värk”.

Annons

I dagarna kunde Åsa dock lyckligtvis ge en positiv uppdatering om Bailey.

”Han fick sin första spruta med Librela (ett hyfsat nytt vaccin man ger en gång i månaden och som även är det första läkemedlet som utövar smärtstillande effekt genom hämning av Nerve Growth Factor. Det utgör ett nytt värdefullt tillskott för lindring av smärta associerad med osteoartrit (Artros) hos hund) redan förra veckan och vi kan faktiskt se en gladare piggare vovve”, skriver hon och fortsätter:

”Det sägs att den riktiga effekten ska komma efter 2-a sprutan. Så vi håller tummarna här om att detta kanske kan hjälpa honom. Det är inte allt men det är iaf en fin bit på vägen.”

Vi håller tummarna för att lille Bailey mår bättre!

Annons