Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Åsa Jinders stora kärleksbakslag efter skilsmässan – lämnade i panik

10 okt, 2023, 18:30 
Jonas Otter och Åsa Jinder
Åsa Jinder berättar sanningen om sitt kärleksliv efter skilsmässan.
Annons

Åsa Jinder har fyra decenniers karriär att blicka tillbaka på. Hon är extremt uppskattat i riket och kan fortfarande leva på sin musik.

Men på privatfronten har det gått tyngre de senaste åren. 2017 skilde hon sig från maken Jonas Otter, som också är etablerad musiker.

E-type i tårar – hyllar Melinda JacobsBrand logo
E-type i tårar – hyllar Melinda Jacobs

Åsa Jinder: "Kärleken dör – den somnar in"

Så här sa Åsa om separationen i en intervju med Hänt.

– Kärleken dör. Den somnar in. Det tar ett tag att upptäcka det förstås, men ingen har fått mig att skratta så och Jonas lärde mig vad trygghet är. Jag har alltid litat på honom, han var så självklar för mig. Det är underbart att ta någon så för given. Jag har bara gott att säga om Jonas, men kärlek dör och idag har vi ingen relation alls. Jag lämnade min älskade hund och flyttade till vår övernattningslägenhet i Stockholm, berättade Åsa.

Annons

Åsa Jinders kärleksliv efter skilsmässan

Nu har det gått sex år sedan skilsmässan. Åsa har inte hittat kärleken igen – och tydligen ser hon mörkt på sina chanser att göra det.

– Idag mår jag bra. Jag har verkligen gått vidare och jag är väl inte riktigt lika övertygad om att jag kommer att gifta mig igen som jag var då, säger Åsa i en ny intervju med Aftonbladet.

För att öka på sina chanser valde Åsa att testa nätdejting. Det blev tyvärr ingen större succé.

– Jag har inte kvar de där fördomarna längre. Jag hade ett Tinderkonto och eftersom jag är en officiell person så kan man lätt få för sig att man är lite speciell. Jag hade kontot i en vecka men sen klev jag ur, jag fick spader. Det blev för mycket och för fort. Jag fick jättemånga likes på en gång och då fick jag panik. Jag snackade med mina väninnor som sa ”lugna dig, det är inte för att du är så jävla snygg, alla går på den nyaste”.

Annons