Avklädda bilder på Zlatan sprids på nätet – Helena i chock

Zlatan och Helena Seger

Zlatan Ibrahimovic drar uppmärksamhet till sig vart han än går. Men de senaste bilderna, på en avklädd Zlatan, har blivit en extra stor snackis.
Därför är Helena Seger så hemlig!
0:58

Efter reklamen: Därför är Helena Seger så hemlig!

(0:58)

Slå på ljud

Fotbollskungen Zlatan Ibrahimovic är ständigt i ropet men kanske lite extra mycket just nu då den nyutgivna boken Adrenalina berättar många okända historier om Malmökillen som ville bli bäst i världen på fotboll. Men det är inte bara i bokform som fansen får möta den privata Zlatan.

Zlatans privata video får följarna att häpna

Då och då händer det nämligen att han uppdaterar Instagramkontot 'iamzlatanibrahimovic'. Nu senast delade Zlatan med sig av en privat träningsfilm där han klättrat upp på en boxningssäck och gör sit ups. En imponerande träningsrutin som får följarna att häpna och ord som "Animal", "Legend" och "Lion never stops" avslöjar varandra i kommentarsfältet. Hustrun Helena Seger är förvisso van vid att Zlatans handlingar får folk att engagera sig men att det skulle bli så här stor uppståndelse hade hon nog inte räknat med.

Zlatan är för det mesta väldigt restriktiv när det kommer till att tala om Helena och sönerna Maximilian och Vincent. Det blev tydligt när fotbollsstjärnan gjorde comeback i landslaget förra året.

Under en pressträff kom distansen till familjen på tal och då brast det för Zlatan Med tårar i ögonen sa han:

– Den här tiden tar tid från min familj och det är ingen lätt sak. Om du har två ungar som gråter varje gång du lämnar dem så är det lite jobbigt.

– Jag är människa, även om jag är superman. Men vem är man utan fotbollen? Även utanför fotbollen är jag en av "allihop".

Foto: TT