Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar allt om hemliga sexet inom skidsporten: "Alla ligger med alla – det är helt galet"

06 mar, 2024, 06:30 
Frida Karlsson
Nu avslöjar stjärnan sanningen om allt snusk bland skidåkarna.
Annons

Det finns gott om romanser i skidvärlden. Bara i Sverige hade vi ett riktigt "power couple" i landslagsåkarna Frida Karlsson och William Poromaa. Det blev stora rubriker när stjärnorna plötsligt gjorde slut, efter att ha varit tillsammans ända sedan högstadiet.

Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slutBrand logo
Kärlekssagan över – Frida Karlsson & William Poromaa har gjort slut

Stjärnan avslöjar sanningen om sexet bland längdskidåkarna

Men Frida och William är långtifrån ensamma om att ha en romans med en skidkollega.

I podcasten Skirious problems tar åkarna James Clugnet och Mika Vermeulen med sina lyssnare bakom kulisserna i skidcirkusen. Duon avslöjar för Expressen att det där med tillfälliga kärlekar i skidspåret inte är någon anomali – tvärtom.

Annons
Frida Karlsson
Vilken cirkus!

– När jag först kom in i världscupen blev jag fullkomligt chockad. Speciellt på slutet av säsongen efter OS 2018 när folk började släppa loss lite. Alla ligger med alla! Det var helt galet, säger James till Expressen.

– Det blir lätt stel stämning. Tänk att du träffar någon tillfälligt i ett annat lag och så ska du se den personen på alla träningar och tävlingar efteråt, säger Mika.

Tvingades radera efter att ha sagt sanningen

Alla var inte redo att få höra om den här aspekten av idrotten de älskar. När amerikanska åkaren Sophia Laukli gästade podden berättade hon att hon hade festat varje helg under försäsongen.

Annons

Det slutade i att James och Mika tvingades ta bort avsnittet.

Gunde Svan i tårar efter känslosamma fråganBrand logo
Gunde Svan i tårar efter känslosamma frågan

– Folk blev helt galna över det där. Många skrev på sociala medier att hon inte var en seriös idrottare. Men vad i hela världen vet de om det? De glömmer bort att skidåkningen är en sidogrej för Sophia under vintrarna. På somrarna satsar hon på löpning och där är inställningen till festandet lite mer avslappnad. Men vet ni vad? Hon är en jävligt bra löpare ändå, säger Mika.

Annons