Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar! Björn och Patricia Borg flyttar – spana in exklusiva området

29 apr, 2024, 18:32 
Vilket kap!
Annons

De äkta makarna Björn och Patricia Borg lever ett liv i lyx och flärd, och växlar mellan våningen på 176 kvadratmeter i centrala Stockholm och huset på soliga Kap Verde utanför Västafrikas kust.

Nu utökas samligen ytterligare – de har skaffat nytt!

Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrottenBrand logo
Björn Borgs kärlekskrascher – stormiga uppbrotten

Björn och Patricia Borg har köpt nytt hus

Ja, nu meddelar paret Borg att de hittat ett nytt hus. Det ligger exklusivt beläget i Dalt Vila, Ibiza. Dalt Vila är Ibizas gamla stad, och beskrivs som stadens historiska mittpunkt. Här finns det gott om historiska arv, vackra gamla byggnader, kyrkor, och slående utsikter. Ja, Dalt Vila finns faktiskt med på UNESCO:s världsarvslista.

Annons
Dalt Vila
Dalt Vila utifrån.Foto: TT
Dalt Vila
Dalt Vila beskrivs av många som ett "måste" om man besöker Ibiza.imageBROKER/Barbara Boensch
Annons

Det är inte vem som helst som lyckas skaffa bohag här på denna eftertraktade plats, men Björn och Patricia kan nu berätta:

– En dröm som går i uppfyllelse! Äntligen har vi hittat vårt hem med den otroliga utsikten!, skriver paret på sociala medier.

Björn och Patricia Borg
Instagram

Det nya hemmet ser ut att ligga precis beläget vid vattnet med vacker utsikt över de antika byggnaderna och landskapet.

– Vacker plats, rik på historia och med fantastisk utsikt från sina imponerande murar och bastioner, skriver en turist om sitt besök.

Annons

– Helt fantastiskt ställe. Fantastisk utsikt på kvällen när hamnen och staden lyser upp. Också fantastisk utsikt under dagen. För mig "måste se" om du är där, skriver en annan.

Patricia och Björn berättar inte om det är ett permanent boende eller ett sommarhus, men paret kommer givetvis tillbringa mycket tid i sitt nya hem.

Foto: TT

Annons