AVSLÖJAR: Falska orden – nya pojkvännens lögn om Pernilla Wahlgren

pernilla wahlgren

TT

Pernilla Wahlgren har hittat kärleken, men det har funnits stora tveksamheter.

Det har under en tid funnits klara tecken på att Pernilla Wahlgren hittat en speciell person som vunnit hennes hjärta, och under tisdagen fick vi reda på att det är 55-årige företagaren och amatörmodellen Christian Bauer.

Det bekräftade de båda via sms till Aftonbladets reportrar Hans och Anna Shimoda under tisdagen.

Identiteten på Pernillas nya kärlek har fram tills igår varit en välbevarad hemlighet, även om det funnits en del spår som pekat åt just Christian. Men parets nära och kära har hållit tyst om vem det faktiskt gäller, även om till exempel Bianca Ingrosso har berättat i en podcastintervju att hennes mamma har hittat någon som hon dejtar.

– Hon dejtar ju nu. Jag kommer inte säga något mer, men hon dejtar. Och jag är så glad för hennes skull. Han är så snygg, men jag vågar inte säga mer. Jag vill att han ska få vara hennes och de är inte ihop än, de bara dejtar, sa Bianca i podcasten Ursäkta.

Pernilla Wahlgrens pojkvän förnekade relationen

Men vissa spår har ändå lett till Christian Bauers Åkersberga-dörr och Svensk Damtidning har varit i kontakt med honom tidigare. Då förnekade han å det tydligaste en möjlig romantisk koppling till Pernilla.

Svaret blev att det ”verkligen inte” stämmer att han och Pernilla är ett par, något som alltså har visat sig vara helt falskt! I själva verket är de helt nykära och Pernilla har postat den första bilden på de båda tillsammans från deras romantiska resa i Spanien, där de befinner sig just nu.

Vi är så glada för Pernillas skull, så underbart att hitta kärleken igen! Hon verkar vara så lycklig!

– Man kan hitta kärleken, trots att det känns som att man aldrig mer vill öppna upp sitt hjärta igen.Det tog mig många år, men mitt hjärta är helt nu. Och jag hittade kärleken när jag trodde att jag inte behövde den.Men den kom. HAN kom, skriver Pernilla i ett inlägg på Instagram.

LÄS MER: De får bo på kungens privata ö – reglerna som gäller

LÄS MER: Suzanne Axells okända tragedi – lämnades

LÄS MER: Stjärnorna på slottets tragiska öden – försvann efter programmet