Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar! Félice Jankell gifter sig med H&M-miljardären – hemliga bröllopsfesten i Toscana

01 sep, 2022, 19:00 
Indra Nordemar

I helgen säger Felice Jankell och Nils Tham ja till varandra i vackra Toscana.

Annons
Här är Sveriges 5 rikaste!Brand logo
Här är Sveriges 5 rikaste!

Skådespelerskan Felice Jankell, dotter till Thorsten Flinck och Annika Jankell, och H&M-arvingen Nils Tham avslöjade 2019 att det väntade barn ihop, och i november samma år välkomnade de sin son Winston till världen.

Nu, tre år senare, har det även blivit dags för paret att slå sina påsar samman, något som Félice tidigare yttrat att hon aldrig trodde skulle hända. Men när hon mötte Nils förändrades allt.

– Nu tycker jag att det är helt fantastiskt för att jag har hittat människan i mitt liv. Och jag tycker att det är fantastiskt att få fira med sina vänner och de man älskar, berättade hon i somras i P4 Extra.

Félice Jankells och Nils Thams hemliga bröllop

Platsen för det troligen storslagna bröllopet hålls ännu hemlig. Men enligt uppgifter till Svensk Damtidning flögs alla gäster till Toscana under torsdagen.

Annons

Direkt från Arlanda till Grosseto flygplats – en rutt som vanligtvis inte går från Stockholm. Gemene man får landa i huvudorten Florens innan en kan ta sig vidare ut i Toscana. Men brudparet har chartrat alla gäster direkt till staden Grosseto i den italienska regionen.

Flyget med helgens bröllopsgäster.
Syster Happy och mamma Annika Jankell framme i Toscana. Skärmdump Instagram / happyjankell.

Félice Jankells vilda möhippa

I början av juni överraskades Félice rejält av vännerna. Det vankades möhippa, och inte en tråkig en. Med privatjet flög de över till romantikens huvudstad, Paris.

Champagnen flödade när de vandrade på Paris gator och av bilder att avgöra, som bland andra systern Happy Jankell publicerade, var det ingen brist på lyxiga aktiviteter och festligheter.

Om det var möhippan, lär bröllopet bli desto mer extravagant.

Skådespelarskans och H&M-arvingens lyxliv

Familjen om tre bor i dag en lyxvåning på 389 kvadratmeter, belägen mitt på Östermalm i centrala Stockholm.

När de tröttnar på storstaden kan de njuta av skärgårdstillvaro i Nils hus, som gick loss för 55 miljoner kronor – innan den totalrenoverades.

Foto: TT

Annons