Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Avslöjar stora bebislyckan – 12 år efter kronprinsessbröllopet

26 aug, 2022, 08:20 
Victoria, Daniel och Agnes Carlsson

Före detta Idol-deltagaren väntar sitt första barn!

Annons
Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!Brand logo
Tillbakablick: Här möter Victoria & Daniel folkets jubel efter bröllopet 2010!

För drygt tolv år sedan stod artisten Agnes Carlsson, 34, och sjöng på kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop. Det ärofyllda uppdraget gjordes i samklang med artisten Björn Skifs – och tillsammans framförde de “When you tell the world you’re mine”.

I hela 41 veckor låg låten på Svensktoppen. Agnes Carlssons karriär blomstrade och 2013 var hon en av artisterna i det populära programmet ”Så mycket bättre”.

I dag har Agnes valt att satsa mer på låtskriveriet och syns inte lika mycket i rampljuset. Hon bor i mestadels i Los Angeles med pojkvännen Vincent Pontare, 42, som är son till Roger Pontare, 70, och en del av musikduon Vargos & Lagola.

Annons
Agnes Carlsson och Björn Skifs
Agnes Carlsson och Björn Skifs under kronprinsessan Victorias och prins Daniels bröllop.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare väntar barn

Nu avslöjar Roger Pontare att sonen och Agnes Carlsson väntar barn. I en intervju med Hänt berättar han att det känns stort att inom kort få välkomna ett barnbarn och avslöjar att det är Vincent som ska bli pappa för första gången.

– Ja, Vincent, den jäkeln. Det är på gång. Det är en magisk lycka. Det är roligt med barnbarn, det är det verkligen. När man får reda på att det är på gång och så där. Det är någon vacker dimension hela händelsen, säger Pontare och berättar att han älskar att tillbringa tid med barnbarnen.

– Barnbarnen jag redan har är ganska stora så det blir lite olika när de är uppe här. I Stockholm blir det på ett helt annat sätt men här blir det promenader i skogen, spela spel, det blir ganska lekfullt.

Agnes Carlsson och Vincent Pontare
Agnes Carlsson och Vincent Pontare.

Foto: TT

Annons