Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Babben Larsson helt oigenkännlig – har ändrat sitt utseende

22 jun, 2024, 06:00 
Babben Larsson går knappt att känna igen!
Annons
Därför slopar SVT tittarsuccén ”Bäst i test” – framtiden för Babben Larsson och David SundinBrand logo
Därför slopar SVT tittarsuccén ”Bäst i test” – framtiden för Babben Larsson och David Sundin

Babben Larsson vet vad som krävs för att underhålla det svenska folket. Hon har i flera decennier synts i rutan, bjudit på roliga skämt och varit en trygg famn att luta sig mot.

Hon är också en av orsakerna till Bäst i tests framgångar. Programmet har bland annat kammat hem pris för årets bästa underhållning och Babben har hyllats stort för sitt programledarskap.

Babben Larsson
Babben Larsson under inspelningen av SVT:s talkshow Carina Bergfeldt.Karin Törnblom / TT

Babben Larssons succé

Men Bäst i test är inte det enda som Babben kan stoltsera med. Hon är en riktig ikon både på teaterscenen, musikscenen, som ståuppkomiker och föreläsare.

Annons

Det var ju där hon först gjorde en karriär, genom att dra skämt på scen blev hon en mycket uppskattad komiker. Inte minst för sina shower på Hambuger Börs och Släng dig i brunnen.

Babben helt oigenkännlig

Lördagen den 29 juni har det blivit dags för Babben att utmana sig själv. Då har ”Nötter” premiär på Fredriksdalsteatern och komikern spelar för första gången sommarfars utomhus.

Och det är knappt så man känner igen Babben. I rollen som Rose-Marie har hon tagit på sig en blond, lockig peruk – en frisyr vi inte alls är vana att se Babben i.

Annons

– Hon är en levnadsglad foodie, inte vegetarian, som också gärna limmar på olika män hon träffar, helst kockar, säger Babben till Aftonbladet om sin karaktär.

Babben Larsson
Babben Larsson går knappt att känna igen i sin blonda peruk.Johan Nilsson/TT

Foto: TT

Annons