Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babbens kärlekstriangel med exmaken - och nya yngre fästmannen

24 dec, 2022, 17:00 
Ibraheem Alsalman

Nu vet vi hur Babben Larsson kommer fira jul.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Babben Larsson lämnad ensam – avslöjar sin skräckjul: ”Ingen ville…”Brand logo
Babben Larsson lämnad ensam – avslöjar sin skräckjul: ”Ingen ville…”

Årets julvärd är ett bekant ansikte – hon är faktiskt en legendar.

Strax efter 15.00 på julafton tände Babben Larsson ljuset och hälsade:

– För alla er som tittar, och för alla oss som inte kan vara närvarande i dag, kommer jag tända det här ljuset, säger hon och tänder samtidigt ljuset i SVT:s julaftonssändning.

För Expressen berättar hon om förberedelserna.

– Momentet jag tycker är viktigast är den första insatsen då jag sätter mig i fåtöljen och pratar. Där är det jätteviktigt att jag får fram ett lugn, ett sällskap, en bra kontakt med tittarna. Att jag sprider samvaro med de som sitter själva.

Det var i samband med presentationen till julvärd som Babben Larsson visade sin vigselring på fingret. För Expressen berättar hon att det var hon själv som tog initiativet till sin hemliga särbo. Det skedde på ett kafé i en by mellan Uppsala och Enköping. Där hade paret sin första dejt.

Annons

Babbens kärlekstriangel med exmaken - och nya yngre fästmannen

Mellan Babben och nya kärleken är det flera år.

– Han är yngre, ja.

Expressen: Hur påverkar det relationen?

– Jag vet inte... kanske att han fortfarande är nyfiken. Jag tycker en del män i min ålder liksom har somnat in lite. De är nöjda.

Hon avslöjar sedan att exet och fästmannen kommer rätt bra överens ihop.

– De är bästa vänner. De träffades av en ren slump och klickade direkt. Nu hänger de även utan mig.

Folkkära Babben Larsson, som även syns i "Bäst i test" kommer att befinna sig i SVT-huset från åtta på morgonen till kanske tio på kvällen. Så det privata julfirandet får vänta.

– Det är inte läge att försöka klämma in... jag menar, det blir bara tråkigt för någon anhörig att sitta där hela dagen. Nej, det är bättre att fira i lugn och ro på juldagen eller annandagen. Vi har inte riktigt spikat.

Annons