Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka för Maria Bonnevie och Fredrik Skavlan!

11 jun, 2018, 10:09 
Av
Rutinerade programledaren Fredrik Skavlan har mycket på gång. Efter 20 år på norska NRK har profilen bytt kanal. Samtidigt väntar han och sambon Maria Bonnevie sitt tredje barn tillsammans, skriver Aftonbladet.
Annons

2009 gjorde den då 42-årige programledaren Fredrik Skavlan svensk tv-debut. Programmet var redan en succé för NRK i Norge men nu skulle han prova sina vingar i det svårflörtade grannlandet. Till första säsongen hade produktionen lyckats locka tunga namn som till exempel Lukas Moodysson, Timbuktu och Lars Winnebäck.

Vid det här laget är det uppenbart att exporten lyckats och att svenskarna tagit ”Skavlan” till sitt hjärta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Fredrik Skavlans show är stor i både Norge och Sverige
Fredrik Skavlan. Stor i både Norge och Sverige. Bild: IBL Bildbyrå

Kopplingen mellan Skavlan och Sverige handlar inte bara om showens framgång. Fredrik Skavlan är sambo med svenska skådespelaren Maria Bonnevie, 44, och paret har två barn, tre och sex år gamla, tillsammans.

Nu väntar familjen tillökning igen i sommar.

– Jag blev både glad och förtvivlad på samma gång när det stod klart att jag var gravid, för tajmingen var allt annat än perfekt, har Maria Bonnevie sagt i en intervju med norska Dagens Næringsliv.

Annons

De blandade känslorna hängde ihop med att Bonnevie fick beskedet inför sin comeback som skådespelerska på Dramaten i Stockholm i januari. Det blev ingen återkomst på teaterscenen då men i höst är hon aktuell i två filmer som går upp på vita duken.

Tillvaron som gravid är lite upp och ner, berättar hon för tidningen.

– För mig har de senaste två graviditeterna varit en blandning av eufori och en överväldigande illamående som inte släpper. Dagarna präglas tyvärr av det sista, säger hon.

– Men när barnet kommer är ju allt glömt.

Skavlan och Bonnevie väntar deras tredje barn.
Skavlan och Bonnevie väntar deras tredje barn.

Fredrik Skavlan: ”Oj, oj, oj!”

För Fredrik Skavlan, som hunnit bli 51 år, är det något av en favorit i repris. Fredrik Skavlan har tre vuxna barn från ett tidigare förhållande. Med det senaste tillskottet i den nya kullen blir han alltså sexbarnsfar.

Annons

Men beskedet var ändå överraskande, berättar han för norska VG.

– Först tänkte jag oj, oj, oj, men jag gick väldigt fort över till det svenskarna kallar för att ”gilla läget”, säger han till tidningen.

”Dags att flytta hemifrån”

Samtidigt med nyheten om parets kommande tillökning är det klart att Fredrik Skavlan byter kanal i Norge. Efter 20 år på statliga NRK går programledaren över till kommersiella TV 2 och tar showen med sig.

– Efter att ha passerat 50 år så var det dags att flytta hemifrån, kommenterade han bytet i en kommentar till TV 2.

Familjen bor i området Marienlyst i Oslo och har i dagarna köpt ett nytt hus i samma område. Enligt Dagens Næringsliv har Fredrik Skavlan köpt ett 230 kvadratmeter stort och k-märkt parhus för runt 23 miljoner kronor.

Foto: IBL

Av: Henrik Högström

Artikeln publicerades först på Allas.se.

 

Annons