Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Babylycka! Se bilden på Charlotte Perrellis nyfödde son

05 nov, 2018, 10:30 
Ellen Myrgård Lindén
Tv-aktuella Charlotte Perrelli har fått sin fjärde son. Under fredagen avslöjade hon den glada nyheten på Instagram.
Annons

Under fredagen fick sångerskan Charlotte Perrelli, 44, och maken Anders Jensen, 41, en liten son. Paret har sedan tidigare sonen Adrian och Charlotte har även två äldre söner, Angelo och Alessio, tillsammans med exmaken Nicola Perreli. Den lille pojken mår bra men på grund av att navelsträngen låg fel fick han förlösas med planerat kejsarsnitt.

Charlottes egna ord om babylyckan

– Han är här! Kan inte med ord beskriva den tacksamhet vi känner nu, skriver Charlotte på Instagram.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Nu har familjen Perrelli-Jensen lämnat BB för att babymysa hemma i Djursholm. Lillkillen, som vi ännu inte vet namnet på, var ordentligt påpälsad i novemberkylan och verkade sova gott i sitt lilla babyskydd.

I tidigare intervjuer har Charlotte berättat att hon drabbats av flera missfall de senaste åren.

– Vi kände att det var rätt skönt att hålla på det länge. Med det ”track record” jag har så visste man inte. Kommer det här funka? Kommer det hålla eller hamnar jag i en situation där det ändå inte är nånting?

Annons

Charlotte Perrelli är en av deltagarna i årets säsong av Så mycket bättre. Hittills har hon, och de andra artisterna, hunnit tolka Erik Gadd, Louise Hoffsten och Linnea Henrikssons låtar. Programmet spelades in i somras och man kan skymta Charlottes babybula i tv-rutan.

– Det känns lite som en bröllopsdag-light. Alla firar dig, förklarar hur fantastisk du är. De tolkar dina låtar, spex, upptåg och överraskningar. Otroligt smickrande och gulligt. Ett minne jag bär med mig resten av livet, har Charlotte själv sagt om sin medverkan.

Foto: IBL, Instagram

 

Annons