Lycka! Victorias och Daniels vänner väntar barn

carolina neurath niclas engsäll barn

Kronprinsessparets vänner Niclas Engsäll och Carolina Neurath väntar andra barnet.

Babylycka i den kungliga vänkretsen! Kronprinsessparets vän Niclas Engsäll väntar andra barnet tillsammans med journalisten och SVT-profilen Carolina Neurath. Det avslöjar den blivande tvåbarnsmamman på Instagram.

Carolina har i flera intervjuar talat om sitt enorma hästintresse. Och det är just i ridkläder som hon avslöjar det glada babynyheten. Hon väljer också att berätta att dottern Judith ska få en liten lillasyster. Niclas har även två barn från sitt tidigare äktenskap med Andrea Brodin, dottern Diana och sonen Ivar. Kronprinsessan Victoria är gudmor åt Diana.

Gifte sig för två år sedan

För snart två år sedan gifte sig Carolina och Niclas i Kverrestad Kyrka i Skåne. Svensk Damtidning bevakade festligheterna på plats och bland de 90 gästerna syntes kändisar som Sigge Eklund, Anitha Schulman, Martina Haag, Estelle och Johan Nordenfalk och Moa Gammel. En av brudtärnorna var dessutom prinsessan Sofias stylist Camilla Åstrand.

– Bröllopet var fantastiskt på alla sätt, vi har aldrig haft en så makalöst rolig och härlig kväll, säger bruden.

Dottern Judith var självklart en av brudnäbbarna.

Efter den fina vigseln, med sång av bland andra Maria Andersson Lundell, gav sig brudparet av på varsin hästrygg. Och det blev en storstilad entré när de sedan kom fram till middagen som ägde rum på Niclas pappas gård på Österlen.

Och nu befinner sig de alltså i ett nytt lyckorus med en lite knodd påväg.

Läs mer

Bröllopsyra när Niclas och Carolina vigdes

ELLE-galan 2019: Se bilderna från röda mattan

Här är kronprinsessans gudbarn – Alexander blir hennes 18:e

Foto: TT