Både ny kärlek och nytt hus för Ola Rapace

Ola Rapace satsar på nytt – rakt över. Lägenheten i Stockholms innerstad har bytts ut mot ett charmigt hus utanför stan.

Och han har också en ny kvinna vid sin sida!

Skilsmässan mellan Ola Rapace, 39, och hans hyllade hustru Noomi, 30, kom som en chock för de flesta. Bara några veckor tidigare visade de upp enförälskad fasad på röda mattan i Venedig. Men Ola är inte typen som går runt och deppar, han har slickat sina sår snabbt. Medan Noomi spelar in ”Sherlock Holmes 2” med stjärnor som Jude Law och Robert Downey Jr i London har Ola inte legat på latsidan hemma i Sverige.

Ny romans

Idag avslöjar Aftonbladet att skådespelaren redan har ett nytt förhållande. Den nya, mörka skönheten vid hans sida är journalisten Quetzala Blanco

Quetzala Blanco jobbar på sajten Nyheter 24.

från sajten Nyheter 24. De ska ha rest på en kärleksresa till Paris ihop enligt källor. Quetzala har även presenterats som Olas flickvän när de tillsammans besökte K1-galan nyligen.

– Ola presenterade henne som sin nya tjej. De stod öppet och hånglade, berättar ett vittne.

 

Ny bostad

Men det är inte bara kärleken som är ny. Ola och exfrun Noomis femrummare på Södermalm i Stockholm har legat ute till försäljning. Expressen kunde igår avslöja att Ola istället köpt sig ett rött hus med vita knutar i Sigtuna, norr om Stockholm. Prislappen för det hundra kvadratmeter stora huset låg på 4,2 miljoner kronor, men då fick han en ladugård, stor hästhage och en tomt på 7500 kvadratmeter. Det finns alltså gott om plats för honom själv, de två barnen Line, 10, och Lev, 7, och nya flickvännen i nya hemmet ute i skogarna.

Av Madeleine Nyberg

Foto: Stella PIctures

 

Ola Rapace sörjde inte skilsmässan från Noomi så länge...