Bakslaget för Let's Dance – stjärnan vägrar vara med i sändningen

Let's Dance

Let's Dance och TV4 har fått ett besked – stjärnan vägrar vara med i programmet.
Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!
0:44

Efter reklamen: Här är alla vinnare av ”Let’s dance”!

(0:44)

Slå på ljud

Let's Dance är inne på sin sjuttonde säsong och tuffar på lika starkt som någonsin tidigare. Konceptet är välbekant vid det här laget: några av våra mest folkära kändisar får tillsammans med varsin proffsdansare vecka efter vecka ge sig ut på dansgolvet i hopp om att vinna glasskon, och inte sågas av den tuffa juryn. Och årets uppställning är stjärnspäckad.

Den här upplagan tävlar Eric Saade, Mia Parnevik och Maria Mandelmann, för att nämna några.

Stjärnan vägrar vara med i Let's Dance

Malin Berghagen

Här har vi en som tänker vara med i Let's Dance!

Eero Hannukainen/TT

Men vi hittar ingen Malin Berghagen – och det kommer vi aldrig göra. Malin har nämligen gjort klart för produktionen att hon vägrar ställa upp i Let's Dance, oavsett hur många förfrågningar hon får.

"Älskade kära följare, tack för era fina sms till mig om att jag också borde vara med i @tv4letsdance men DET KOMMER INTE HÄNDA", skriver Malin i ett av sina inlägg på Instagram.

Malin fick frågan eftersom systern Kristin Kaspersen gjorde storsuccé i programmet, vilket gjorde många sugna på att se Malin ta på sig dansskorna.

Hon utvecklade sina tankar i ett blogginlägg, där hon tydligt redogjorde för sina skäl till nobben.

”Jag kommer aldrig någonsin få ihop det med mina yogaresor eller kurser som bokas långt i förväg. Just idag fick jag in en yoga retreat i Gävle 2020. Och mina elever är mitt allt! Utan dom skulle jag inte vara där jag är idag”‚ skriver Malin Berghagen på sin blogg.

"Lets Dance är många veckor (om allt går bra ) och det kommer jag aldrig få till. Och allvarligt, så magisk som Kristin är, vem i familjen vill gå in efter henne?”

Prioriterar kärleken

Det finns också ett annan förklaring till att Malin är skeptisk. Hon vill inte slita sig från fästmannen Martin Charlton.

"För mitt år med Martin och vår tid tillsammans har varit så oerhört viktig för vår relation. Vi har byggt ett fundament som varit så viktigt för oss. Och jag har varit lyckligare än på länge. Lets Dance hade inte varit bra för oss”, skriver Malin.