Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bara en behandling kvar för Michael Douglas

08 okt, 2010, 12:37 
Agneta Nisbeth
Annons
Michael Douglas med sin dotter i New York.
Michael Douglas tar dottern till skolan.

Som vi skrev i slutet av augusti har Michael Douglas dessvärre drabbats av strupcancer. Nu, efter åtta veckor av cellgifter och strålning, är Michael snart färdig med sin behandling.

Den 66 åriga tillika Oscar-belönade skådespelaren Michael Douglas har nu bara en behandling kvar mot sin strupcancer.

– Efter den här veckan är inga fler behandlingar inbokade och han är väldigt glad över att det snart är över. Säger Michaels gamla vän och publicist Allen Burry till People.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Sex veckor

Michaels återhämtning kommer att ta ytterligare sex veckor och han kommer regelbundet att gå på kontroller för att se till att allt är som det ska. Det hela ser ut att ha gått över förväntan, däremot kan behandlingen göra det smärtsamt att svälja och därmed ge honom vissa svårigheter att äta. Men Michael sägs vara fast besluten vid att inte använda inmatningsrör.

Annons

Energi kvar

Trots sin sjukdom har Michael, som är bioaktuell med Wall Street: Money Never Sleeps, haft tillräckligt med energi för att gå med sin sjuåriga dotter Carys till skolan och gå på premiär med sin hustru Catherine Zeta-Jones. Vi hoppas att energin håller i sig och att han snart kan friskförklaras!

Av Ella Andersson

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Annons