Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bästa looksen från röda mattan på Kristallen 2022 – se bilderna här!

01 sep, 2022, 17:30 
Indra Nordemar

Kristallengalan 2022 har gått av stapel och röda mattan var kändistät som alltid. Här är de bästa looksen!

Annons
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!Brand logo
5 största skandalerna på Kristallen – hela listan!

Kristallengalan är en av årets höjdpunkter för alla som verkar inom tv-branschen. 22 priser delas ut till de program och profiler som enligt tittarna och juryn hållit högsta kvalité under det gångna året.

Likt alla andra år inleds prestigegalan med röda mattan där Sveriges kändisar får glänsa innan de intar sina platser på Cirkus i Stocholm.

Det är inte sällan som många tar tillfället i akt att satsa fullt ut på sin klädsel under denna kändistäta kväll – och i år var inget undantag.

Annons

Svensk Damtidnings reportrar Natalie Mourad och Julia Navrén var på plats kvällen i ära – och fick span på en hel drös heta namn på kändishimlen.

Se de bästa looksen från Kristallen 2022 nedan!

Renée Nyberg

Renée Nyberg är en riktig Kristallen-veteran. Hon har kammat hem priset i kategorin Årets kvinnliga programledare två gånger och är nominerad även i år.

I kväll dök hon upp i ett beiget set – kavaj med tillhörande kjol. Till det bar hon matchande handväska och klackar i liknande beigea toner.

David Hellenius

David Hellenius är precis som sin hustru nominerad i kväll. Han har tagit hem en kristall i kategorin Årets manliga programledare hela åtta gånger och har alltså nu chans till ytterligare en.

Annons

Kvällen i ära matchade han Renée i en krämvit kostym med mörka ränder och svart slips.

Malou von Sivers

I fjol fick Malou von Sivers äran att ta emot Kristallens hederspris, efter alla sina gedigna insatser inom journalistiken genom åren.

Hon är på plats även i kväll, i en beigerosa dröm!

Anders Pihlblad

Anders Pihlblad är en av de stora tittarfavoriterna i TV4:s Nyhetsmorgon. Självfallet dök även han upp på röda mattan – i klädd en helsvart kostym med siden detaljer.

Annons

Men hans make tillika TV4-kollega Henrik Alsterdal syntes inte till...

Farah Abadi

Farah Abadi har i dag chansen att ta hem en kristall i kategorin Årets kvinnliga programledare.

I kväll bär hon en ljus klänning med puffärmar.

Gustav och Marie Mandelmann

Makarna Mandelmann dök upp sida vid sida – Gustav med sina klassiska hängslen och Marie i en lillablå klänning.

Annons

Pia Herrera

Programledaren lämnade nyligen SVT:s Go'Kväll och syns därmed inte längre i samma utsträckning – men i kväll är hon på plats! Och hon strålar i sin lila blåsa.

Pernilla Wahlgren, Hanna Hedlund och Sofia Wistam

Trion är bästa kompisar sedan länge, och jobbar även med varandra på olika håll. Pernilla är förmodligen där för att bland annat stötta sina son Benjamin Ingrosso, som har chans att gå hem med två kristaller efter i kväll – om han vinner Årets tv-personlighet, samt Årets realityprogram för Benjamins.

Annons

Pernilla, Hanna och Sofa bär alla tre knälånga tjusiga klänningar.

Jenny Alversjö

Jenny gör succé i rutan som en av Nyhetsmorgon-profilerna, och i kvälle gjorde hon succé på röda mattan i sina eleganta helsvarta look.

Maria Forsblom

Precis som ovan är Maria en tv-profil vars utstrålning lyser igenom rutan på morgonkvisten i TV4:s Nyhetsmorgon. Och även hon strålade i sin glittriga dress när hon anlände till Kristallengalan 2022.

Foto: TT

Annons