Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bathina Philipson om kärleken till Aje Philipson

21 dec, 2019, 19:00 
AvMalin Ny
Bathina Philipson talar nu ut om kärleken till maken Aje Philipson i podcasten Fundamentalt.
Annons
Har du koll på snackisarna från vecka 51?Brand logo
Har du koll på snackisarna från vecka 51?

I september firar Bathina Philipson och Aje Philipson 19 år som gifta. I podcasten Fundamentalt, där journalisten Anna Hegestrand och rådgivaren Jacob Liebermann undersöker svenska kändisars ekonomi, talar hon nu ut om sin kärlek till maken.

– Det finns säkert människor som är avundsjuka, men jag tror att människor har så fullt upp med sina egna liv och sina egna barn, säger hon i programmet.

– Vad jag vill understryka i det här är att jag är en person som står med båda fötterna på jorden. Jag har också kräksjuka barn, jag har också bytt bajsblöjor, det är måndag till fredag varje vecka, tjafs hemma, bråk mellan kidsen, säger Bathina i podcasten.

Föll för “det livet han kunde erbjuda”

På frågan om vad som fick henne att falla för maken har Bathina tidigare berättat att hon föll för “min mans pondus och integritet och det liv han kunde erbjuda mig”. Det sade hon i SVT Play-serien Bathinas skilda världar, som sändes 2015. I podcasten frågar programledarna hur viktig den sista punkten har varit för henne – det vill säga det “livet han kunde erbjuda”.

Annons

– Så här, när man faller för en människa, vem man än faller för, så faller man för ett paket. Många ser bara pengarna och flärden och lyxen, ja, det är en del av paketet, men det är inte allt, säger hon och fortsätter:

– Det finns jättemånga människor som har bra ekonomi, som man inte skulle falla för. Det måste finnas en tyngd, en respekt, det måste finnas nånting som du går igång på, en attraktion, annars går det ju inte.

“Är en tjej med skinn på näsan”

Hon berättare vidare att det funnits de som har varit avundsjuka för att de har tyckt att “hon kommer från ingenstans, jävla golddigger, hon träffar en äldre man, den storyn”, men att det är få som har vågat komma fram till henne och säga det direkt.

Annons

– För när de träffar mig ser de att jag är en tjej med skinn på näsan, jag är rättvis, jag är schyst. Jag gör inte skillnad på var du kommer ifrån eller vilken ekonomisk status du har.

Tillsammans med Aje har Bathina Philipson tre barn, som tack vare sina föräldrar har möjlighet till ett annat ekonomiskt liv än Bathina själv hade som liten. Hon är därför noga med att lära sina barn att vara ödmjuk och vara glad för det du har idag.

– Jag uppskattar verkligen att jag har det så bra som jag har det, men jag vet att en dag kan allt gå åt skogen. De man möter på vägen upp kan du möta på vägen ner, så var alltid ödmjuk och var glad för det du har i dag. Sen kan allting hända i morgon, säger hon i podcasten.

Foto: TT

Annons