Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bathina Philipssons nya karriär som reality-stjärna

07 maj, 2015, 09:55 
https://image.svenskdam.se/image-5470953?imageId=5470953&width=1320&height=689
Agneta Nisbeth
Annons
bathina-philipson-ste

Från ett liv på flykt till en våning på Östermalm. Nu berättar Bathina Philipsson om sin resa i SVT’s nya tv-serie.

Societetladyn Bathina Philipsson har gått från Östermalmskändis till SVT-profil. I tisdags hade den nya reality-serien ”Bathinas skilda världar” premiär där Bathina berättar om sin annorlunda livsresa – från flykten från Syrien till äktenskapet med Sveriges rikaste man – Aje Philipsson, 71.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
bathina-aje-philipson-ste

Bathina och Aje Philipson

Bathina kom till Sverige när hon bara var två månader gammal och växte sedan upp i Uppsala med sina två föräldrar och sina åtta syskon. I tidningen Mitt i berättar Bathina hur hon, när hon kom upp i tonåren, planerade att åka till USA och ta jobb hos en advokatbyrå. Men innan hon hann över Atlanten dök Mr. Right upp – den flera år äldre Aje Philipsson. En multimiljonär med två äktenskap och sex barn i bagaget.

Annons

– Många har fördomar om mig, att jag träffat en äldre man med mycket pengar. Som att det bara skulle vara därför jag blev tillsammans med Aje. Det är inte förrän folk lär känna mig som de vet vad jag står för, säger Bathina i en intervju med SVT.

Idag bor Bathina och Aje och deras tre barn i en stor våning på Östermalm – paret ses ofta ute i vimlet.

Av Ellen Myrgård

Foto: Stella Pictures

 

Annons