Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bebislyckan bekräftad! Jimmie Åkessons familj utökas

14 feb, 2023, 12:20 

Jimmie Åkessons ex Louise Erixon är gravid med sin pojkvän!

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Sanningen om Jimmie Åkessons nya kärlekBrand logo
Sanningen om Jimmie Åkessons nya kärlek

SD-politikern Louise Erixon är gravid, meddelar hon i ett inlägg på Facebook. I inlägget, som Expressen var först att rapportera om, diktar hon om sin graviditet och kopplar den till den åldrande befolkningen i hemstaden Sölvesborg.

””Demografiska utmaningar”, med många äldre i Sölvesborg.
För få som besöktes av korpen med korg.
Fler dör än som föds och lekparken står tom.
Och ett minskat antal till barnomsorgen kom.
Vi tog vårt steg för familj, bygd och hem.
Ett efterlängtat syskon till Nisse kommer en bit in på sommaren....
och nu behöver ingen fråga mer om magen.”

Louise Erixon var tillsammans med partiledaren Jimmie Åkesson i nästan 10 års tid och de har sonen Nisse ihop, som nu alltså ska bli storebror.

Annons

Hennes partner är basisten i rockbandet Crashdïet, Peter ”London” Lundén, 39. Tidigare spelade han i samma band som Jimmie Åkesson.

Louise Erixons och Jimmie Åkessons relation

Louise och Jimmie träffades på en kryssning med Sverigedemokraterna 2011 och det sa klick direkt. De fick en son tillsammans två år senare och länge var de ett starkt par som var förebilder för partimedlemmarna.

Som en blixt från klar himmel meddelade Louise Erixon och Jimmie Åkesson i april 2020 att deras kärlekssaga var över. Orsaken bakom separationen ville ingen av dem gå in på.

Louise Erixon skrev på social medier:

”Tider förändras och livet går vidare. För att föregripa rykten och missförstånd bekräftar jag här att jag och Jimmie separerat sedan ett litet tag tillbaka".

Annons