Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftar: Bryter tystnaden om relationen med Filip Lamprecht – efter all tid

27 maj, 2023, 15:00 

TV4 bekräftar Filip Lamprechts beslut med mostern Malin Berghagen.

Annons

Filip Lamprecht gjorde omedelbar succé när han snörade på sig dansskorna, äntrade dansgolvet och bjöd på avancerade danskonster på bästa sändningstid varje lördagskväll.

Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Med danspartnern Linn Hegdal gick han hela vägen, fann en vän för livet och kunde till slut lyfta den röda glasskon mästerligt. Man kan säga att Let's Dance hade förändrat Filips liv på många sätt.

”Det slog mig precis när jag satt och skulle sammanfatta hur tacksam och stolt jag är att få vara en liten roll i din blockbuster, hur enormt mycket du har burit mig och stöttat mig när saker har varit nytt eller kanske inte skit lätt. Hur du har pallat med men mest av allt hur mycket vi har fått uppleva”, skrev Filip Lamprecht om den fina vänskapen med Linn.

Annons
Linn Hegdal och Filip Lamprecht
Filip Lamprecht med danspartnern Linn Hegdal i Let's Dance 2021.

Malin Berghagen om relationen

Filip Lamprecht är, som så många redan vet, son till programledaren Kristin Kaspersen. Det gör att han även är systerson till sångaren och skådespelaren Malin Berghagen.

Under åren har mycket skrivits om relationen mellan Filip och Kristin, men däremot är det inte många som vet hur han lirar med Malin Berghagen. Nu berättar hon på sin blogg om hur det ligger till:

”Idag på morgonen fick jag nästan två timmar egen tid med min systerson Filip. Kommer inte ens ihåg när vi hade det senast eller om vi någonsin haft det. Jooo när Filip var liten så pratade vi mer. Men nu har jag och Filip väldigt mycket annat och andra runt omkring oss så vi tar oss aldrig riktigt tiden att sitta och prata och lyssna. Jag älskade varenda minut av den frukosten”, skriver hon.

Annons
Malin Berghagen
Malin Berghagen berättar nu om relationen till Filip Lamprecht.

TV4 bekräftar: ”Det stämmer”

Dessutom är både Filip Lamprecht och Malin Berghagen på plats i Frankrike för att medverka i kommande säsonger av TV4-långköraren Fångarna på fortet.

– Yes, det stämmer att både Malin och FIlip är på plats på den franska Atlantkusten för att medverka i kommande säsonger, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4, till Svensk Damtidning.

För Filip är det så klart väldigt tryggt att ha sin moster vid sin sida under tiden – och det gör ju också allt så mycket enklare att fortsätta umgås och prata mer om livet!

Fångarna på fortet
Snart väntar nya äventyr för Filip och Malin i Fångarna på fortet.

Foto: TT

Annons