Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftar: Han är Hanna Hedlunds nya kärlek – beslutet efter skilsmässan!

06 nov, 2023, 07:30 

Hanna Hedlund om sin nya kärlek efter uppbrottet från Martin Stenmarck.

Annons

I juni 2021 meddelade kändisparet Hanna Hedlund och Martin Stenmarck att de går skilda vägar, efter 23 år som gifta. Då hade paret levt separerade det senaste halvåret och bestämt sig för att fortsätta på varsitt håll.

Sedan dess har det hänt en hel del för både Hanna och Martin. Kärlekskarusellerna snurrar för båda två och Amors pilar har sett till så att de i dag funnit kärleken i nya personer.

Allt om Hanna Hedlund!Brand logo
Allt om Hanna Hedlund!

Däremot råder det stort hemlighetsmakeri. Varken Hanna eller Martin har varit speciellt intresserade av att berätta detaljer om sina nya kärlekar och vill att kärleken ska spira utanför offentligheten.

Hanna Hedlund och Martin Stenmarck
Hanna Hedlund och Martin Stenmarck gick skilda vägar 2021.

Hanna Hedlund om varför hon ligger lågt

I en intervju med Aftonbladet berättar Hanna Hedlund om orsaken till varför hon väljer att ligga lågt att prata om kärlekslivet, även om hon ändå kan berätta vissa delar om sin nya pojkvän.

Annons

– Jag har lovat mina barn att inte prata så mycket om honom. Men han jobbar som kiropraktor och kommer från en helt annan värld. Han är från sportvärlden och kan nästan ingenting om den här världen, säger hon.

Pojkvännen spelar hockey

Nya pojkvännen är inte heller speciellt insatt i artistlivet. Faktum är att han knappt visste vem Hanna Hedlund var när de träffades.

– Knappt. Men nu har han sett lite musikaler och tycker det är jättehärligt. Jag har också varit med på hockeymatcher och sådant. Det är häftigt med någon som kommer från ett helt annat håll, men som man ändå har likheter med, säger Hanna Hedlund och berättar att de träffades när hon var ute på turné:

– Ja, och det var märkligt. Ibland när man möter vissa ögon är det ”men hej, här är du ju”. Våra blickar möttes och vi pratade lite, men sedan tog det tre månader innan jag fick ett meddelande från honom. Jag visste direkt vem det var fast jag träffar jättemycket människor. Det är ju han från Kristianstad!

Hanna Hedlund
Hanna Hedlund.

Foto: TT

Annons