Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftar Lotta Engbergs beslut – har bestämt sig efter tiden med Mikael

25 aug, 2023, 04:30 

Lotta Engberg har bestämt sig – nu laddar hon om efter fullspäckade sommaren.

Annons

Lotta Engberg har i sedvanlig ordning stått på Lisebergsscenen, vaggat in allsångspubliken med ljuvlig musik och bjudit på en fartfylld och stjärnspäckad allsångssommar i Lotta på Liseberg.

6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!Brand logo
6 saker du inte visste om Mikael "Soldoktorn" Sandström!

Men när det är dags att avrunda sommaren, välkomna hösten och bevittna hur trädens löv faller till marken, är det också dags för henne att lämna Liseberg och bege sig ut på nya äventyr.

Samtidigt är det så klart väldigt viktigt att vila mellan upptågen. Därför har Lotta sett till att få lite kvalitetstid med sin käre sambo, TV4-profilen Mikael ”Soldoktorn” Sandström.

Lotta Engberg
Lotta Engberg är full av energi under allsångssommaren och ser till att få lite välbehövlig vila när Lotta på Liseberg tagit slut.

Lottas lyckliga tid med Mikael

Och visst har Lotta sett till att njuta lite alldeles extra. På sociala medier har hon delat med sig om när hon varit ute i skogen och plockat den välkända svampen kantarell.

Annons

”Semesterglädje”, skrev en lycklig Lotta, samtidigt som hon gjorde ett segertecken mot kameran och visade upp den gigantiska skörd av kantareller som hon lyckats plocka på sig i skogen.

Hon har även delat med sig av fina stunder i hemmet, där Mikael sitter avkopplat i en fåtölj och noggrant följer hur den tända brasans lågor dansar framför honom och sjunger på en sprakande melodi.

”Älskar allt här”, konstaterar Lotta.

Lotta Engbergs beslut – nya jobbet

Om bara några dagar är det dock dags för Lotta att kasta sig ut i den melodiska världen igen. Den här gången väntar ett allsångsuppdrag på en båtmässa i hennes älskade Göteborg.

”Vi har en båtmässa som pågår hela helgen på vår marina. På lördag så kommer Lotta och kör en allsång på marinan ihop med Partypatrullen. Hon kommer köra 2 set med cirka 5 sångar i varje. Då har vi gjort en scen på vår brygga på marinan”, skriver arrangören Edmund Jensen i ett mejl till Hänt.

Och till vintern är det dags för nästa projekt. Då kommer Lotta återförenas med vännen och kollegan Elisabeth ”Bettan” Andreassen och bjuda det svenska folket på en julturné.

Foto: TT/Instagram

Annons