Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Bekräftar lyckan! Frida Karlssons glädjebesked – nu visar hon upp: ”Älskar”

30 jan, 2023, 09:15 

Frida Karlsson visar själv upp stora lyckan.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Frida Karlsson och William Poromaa är inte bara superstjärnor i skidspåren. Sedan ung ålder, efter att ha träffat varandra på en skidtävling, har de varit ett kärlekspar.

Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listanBrand logo
Här är Sveriges 8 rikaste kvinnor – hela listan

För några år sedan köpte paret ett radhus i Sollefteå, men våren 2021 bestämde de sig för att flytta isär. Orsaken bakom flytten var att både Frida och William ville prioritera sina karriärer och träna på varsitt håll.

– Vi är fortfarande i lag, men båda tror på det här och har väl pratat igenom det. Det har inte varit helt solklart. Det har varit mycket funderingar. Men jag har väl tänkt att prova och se hur det funkar, sa William Poromaa till Östersunds-Posten.

Annons
Frida Karlsson och William Poromaa
Frida Karlsson och William Poromaa.

Frida Karlssons kollaps

För Frida Karlsson har träningen gett effekt. Strax efter nyårsskiftet bjöd hon på en dramatisk kamp, som slutade med att hon kollapsade i målfållan och låg helt utslagen i flera minuter.

Bilderna var skrämmande, men efterspelet desto roligare. När Frida Karlsson återhämtat sig var det som vinnare av hela Tour de Ski.

– Jag mår mycket bättre nu. Jag var inte vid medvetande precis vid målgången. Men det har hänt förr och jag blir väldigt rädd, men nu är det som vanligt igen, sa hon till Aftonbladet.

Annons
Frida Karlsson kollapsar i målfållan
Frida Karlsson kollapsar i målfållan.

Visar upp lyckan: ”ÄLSKAR detta”

Just nu tränar hon för fulla muggar inför VM i Planica, som inleds den 22 februari. En del av träningen har skett hemma på Hallstaterrängen i Sollefteå, där hon även hyllats för sina insatser.

Instagram visar hon upp ett monument helt byggt i is.

”Tillbaka till livet igen efter sjukdom och en surprise väntade på stadion”, skriver Frida Karlsson.

I kommentarsfältet är det många som gläds över Frida Karlssons framgångar:

Annons

”ÄLSKAR detta”, skriver en person.

”Världens bästa Karlsson”, skriver en annan.


Foto: TT/Instagram

Annons