Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Bekräftar misstanken om Gunilla: ”Vet inte vad jag ska säga?”

16 feb, 2024, 17:00 
Gunnilla Perssons dotter Erika Persson bekräftar misstanken.
Annons

Gunilla Persson dök upp i Svenska Hollywoodfruar för fjorton år sedan. Genomslaget blev enormt och med sin dramatiska, smått teatraliska sida blev hon ett av programmets mest välkända namn.

Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar HollywoodfrunBrand logo
Romansryktena kring Gunilla Persson – nu avslöjar Hollywoodfrun

Trots att åren gått är det som att Gunilla aldrig riktigt blickat tillbaka. Programmet är inte längre en del av den svenska tv-tablån, men ändå ser hon till att hamna i ropet och skapa rubriker.

Någon som vet hur det är att leva med Gunilla Persson är dottern Erika Persson. Hon har mer eller mindre växt upp i strålkastarljuset och har, likt sin berömda mor, skymtats en hel del i Svenska Hollywoodfruar.

Annons
Gunilla Persson och Erika Persson
Gunilla Persson och Erika Persson är på plats i Sverige.Johan Nilsson/TT

Erika bekräftar misstanken om Gunilla

Erika är väl medveten om att folk har åsikter om hennes mamma. I en intervju med Expressen bekräftar dottern att det delvis är en korrekt bild av Gunilla som porträtterats i programmet, men att allt inte är vad det verkar.

– Jag vet inte vad jag ska säga? Jag älskar min mamma och hon har gjort ett bra jobb med min uppfostran. Men det är klart. Mamma är en väldigt excentrisk person. Så den massmediala bilden av henne stämmer förstås delvis. Men det är väldigt mycket av det ni ser av henne i rutan som är arrangerat av teamet bakom ”Svenska Hollywoodfruar”.

Annons

– Jag menar, hon är precis som hon porträtteras till stor del. Det är situationerna som är arrangerade för att det ska bli så mycket drama som möjligt. Så det blir lite skevt. Men det är ju så det fungerar i showbusiness.

”Något av en exhibitionist”

Nu är Erika Persson på plats i Sverige för att stötta Gunilla Persson, när hon nu för första gången ställer sig på Melloscenen för att framföra bidraget ”I won't shake (La la Gunilla)”.

För Svensk Damtidning berättar Gunilla att hon trots allt är lite nervös inför uppträdandet, men att hon håller alla tummar för att det ska gå vägen och att det svenska folket ska bli underhållna.

Annons

– Jag är ju en perfomer och något av en exhibitionist. Jag tycker om när folk tittar på mig, haha. Som sagt, jag vet inte själv hur det kommer gå. Man får hoppas att man inte svimmar, eller hur?

Gunilla Persson
Gunilla Persson med bidraget I Won’t Shake (La La Gunilla) under torsdagens repetitioner i Vida Arena i Växjö inför deltävling 3 av Melodifestivalen 2024.Johan Nilsson/TT

Foto: TT

Annons