Nu finns det en ny version av appen - uppdatera din app genom att klicka här

Nu finns det en ny version av appen på Google Play Store - uppdatera din app där!

Bekräftat: De blir programledarna för Let's Dance

Bekräftat: De blir programledarna för Let's Dance

Nu är det klart vilka som blir programledare för Let's Dance 2023.

Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna
1:03

Efter reklamen: Ann och Dermot – så är Tony bakom kulisserna

(1:03)

Slå på ljud

Let's Dance tar svenska folket med storm varje gång. I 17 säsonger har det varit ett av TV4:s populäraste program – och den 18:e väntas inte bli något undantag.

Det är inte alltför lång tid kvar innan programmet drar i gång igen då det brukar ha premiär i mitten av mars. Redan nu har ju den första deltagaren till upplagan 2023 avslöjats: Längdskidstjärnan Charlotte Kalla.

– Jag tvekade för jag kan inte dansa, men jag älskar utmaningar, berättade hon nyligen i Nyhetsmorgon.

Men det har inte varit klart vilka som blir nästa års programledare –återvänder Petra Mede och David Lindgren till Let's Dance, eller blir det två helt nya? Det är Hänt nu först med att avslöja.

Chockbeskedet inför Let's Dance

Fjolårets säsong av Let's Dance rivstartades med ett chockbesked – programledaren Petra Mede avslöjade inför premiären att hon var gravid. Och bebisen väntades komma ungefär samtidigt som finalen i maj.

Som tur var kunde en höggravid Petra genomföra hela säsongen trots allt – men nu är hon tvåbarnsmamma vilket förstås kräver mer tid än tidigare. Dessutom gör hon ju föräldrarollen helt på egen hand denna gång. Därför är frågan, skulle Petra verkligen hinna med Let's Dance?

De blir programledare för Let's Dance 2023

Svaret är: Ja! Till Hänt bekräftar nämligen David Lindgren att både han och Petra leder Let's Dance även nästa år.

”Det är jag o Petra som fortsätter att leda Let's dance. Vi ser fram emot det väldigt mycket”, skriver han i ett meddelande till sajten.

Kul! Nu återstår det bara att se vilka resterande deltagare blir. Troligtvis tar det till någon gång i februari innan alla namn är avslöjade.

Foto: TV4