Bekräftat! Nya detaljerna om Zlatan och Helenas privatliv

Nu vet vi mer om den bok som Zlatan släpper om sitt liv!

Slå på ljud

I höst är Zlatan Ibrahimovic aktuell med både ny bok och film. Det var för tio år sedan som han släppte sin första bok ”Jag är Zlatan”, som han skrev tillsammans med den erkända författaren David Lagercrantz.

Historien om hans liv blev en storsäljare och har dessutom blivit film som väntas visas på den vita duken i september 2021.

Men nu väljer alltså fotbollsstjärnan även att göra en uppföljare på boken – och den ska innehålla nya detaljer som tidigare inte varit kända för allmänheten.

– Jag har redan berättat om mitt förflutna, och hur jag spelar det vet ni. I den här boken avslöjar jag allt annat, vad jag lärt mig av livet, säger Zlatan till Gazzetta dello Sport enligt Fotbollskanalen.

Bekräftat: Då kommer boken ut

Nu bekräftas nyheten i ett pressmeddelande från Bonniers förlag.

– Det är varje förläggares önskedröm att ge ut en bok av Zlatan. Det ska bli oerhört spännande och intressant att få tillfälle att göra det en gång till, säger Albert Bonnier, facklitterär chef på Albert Bonniers, i ett pressmeddelande.

Boken skrivs av Zlatan själv och den italienske journalisten Luigi Garlando och den kommer komma ut hösten 2021.

Zlatans första bok Jag är Zlatan gavs ut 2011, även den under Albert Bonniers förlag, medan Jag är fotboll från 2018 gavs ut på Bonnier Fakta.

Håll utkik efter boken i butikerna då!