Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Benjamin Ingrosso avslöjad av bilderna - märkliga beteendet direkt efter Allsången

28 jun, 2023, 12:45 
Felicia Plåt
Benjamin Ingrosso & Pernilla Wahlgren
Pernilla gjorde succé som programledare i Allsång. Foto: TT

Pernillas Allsångsdebut blev en succé, men sonen Benjamin hade inte tid för att sitta i publiken.

Annons

Under tisdagskvällen drog äntligen Allsång på Skansen igång och det blev en riktig brakfest. Pernilla Wahlgren gjorde succé som ny programledare och publikens jubel startade från första steget in på scen och har fortfarande inte slutat.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Pernillas shownummer om familjen Wahlgren

Hon tog hela publiken och tittarna hemma i tv-sofforna med storm och Pernilla bjöd på både finsång, glada miner och riktigt mycket skratt. Under programmet gjorde hon även ett shownummer där hon drev om sig själv och sin stora kändisfamilj.

– Sedan slog jag på TV och då tänkte jag, herregud. Det var Bianca på en kanal, Benjamin på en annan, Linus på en tredje, mamma på en fjärde och jag själv på alla kanaler och då förstod jag, folk har ju rätt, sa hon och brast sedan ut i ett storslaget shownummer som fick hela publiken att skratta.

Annons

Passande nog satt både henne mamma, pappa, sambo och barnen Bianca och Oliver på första parkett för att stötta Pernilla. Men alla i familjen var inte där. Sonen Benjamin Ingrosso syntes inte till i publiken och verkade inte vara på plats för att se sin mammas allsång-debut.

Benjamin satt inte i publiken - han kom sent

Benjamin som just nu är aktuell med sin egna turné verkade inte vara där, vilket chockerade många då Wahlgren är kända för att stötta varandra under deras olika jobb och framgångar. Att vara programledare för Allsång är även ett av de mest ärofyllda jobben man kan ha vilket gjorde att folk reagerade över Benjamins frånvaro.

Men nu visar det sig att Benjamin var på plats för att visa sin support till sin mamma, han kom bara lite sent.

Pernillas bästa kompis och podd-kollega Sofia Wistam satt i publiken och var med och firade Pernilla backstage efter programmet. Hon delade även med sig av flera bilder från kvällen på sin Instagram, där vi även kan se Benjamin titta fram.

– Min fina vän! Ännu en gång levererade du som ingen annan! Så spontan, varm och bjussig och snygg! Dessutom sjunger du såååå bra!!!! Grattis till en grym premiär!, skriver hon på inlägget.

Som bilden visar kan vi se att Benjamin ändå kom tillslut och grattade sin mamma, men han hade inte tid för att sitta i publiken. Detta var bara första programmet och vi kommer säkert få se Benjamin i publiken under sommaren. Eller kanske till och med på scenen.

Annons