Benjamin Ingrosso avslöjar sanningen – bråket bakom kulisserna: "Alla kan inte klicka"

20 apr, 2023, 07:00 

Nu berättar Benjamin Ingrosso hemliga detaljer om inspelningen av succéprogrammet.

Annons
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”
Pernilla Wahlgren om sonen Theo: ”Börjar bli riktigt jobbigt”

Benjamin Ingrosso är bara 25 år gammal men har redan nått enorma framgångar i sin karriär.

Han har medverkat i stora tv-produktioner som Let's Dance och Så mycket bättre, släppt hyllade album och uppträtt på olika scener runtom i Sverige otaliga gånger.

Sedan 2021 är han även programledare för den egna matlagnings- och intervjuprogrammet Benjamins i TV4 – där han bjuder in kända gäster för att laga mat och samtala om allt mellan himmel och jord.

Benjamin Ingrosso inför premiären av tredje säsongen av "Benjamins".
Benjamin Ingrossos karriär går verkligen spikrakt uppåt!
Recept.se Nyhetsbrev

Benjamin Ingrosso lägger ner succéprogrammet: "Vill fan avsluta på topp"

Trots att Benjamins blivit en enorm tittarsuccé så avslöjade artisten nyligen att denna tredje säsong blir den sista.

Annons

– Jag är själv megastort över alla gäster som är med den här säsongen. Inte minst Björn Ulvaeus, som är min största idol. Han är med i sista avsnittet så ni får fan hålla ut hela säsongen, säger han i en video som publicerats på TV4:s Instagram och fortsätter:

– Och det är skittråkigt, men det här blir den sista säsongen. Jag vill fan avsluta på topp. Maten är otrolig, musiken är otrolig. Det blir också skitäcklig mat ibland, det är så det blir när man bjuder hem gäster. Jag hoppas ni tittar på varenda avsnitt, lagar all mat och lyssnar på musiken.

Benjamin Ingrosso avslöjar – bråket bakom kulisserna: "Alla kan inte klicka"

I säsong tre kommer vi få se helt fantastiska gäster. Precis som Benjamin avslöjade är Abba-stjärnan Björn Ulvaeus en av dessa. Vi kommer även bland annat få se Carola Häggkvist och Johanna Nordström gästa programmet.

I de tidigare säsongerna har det varit fantastiskt fin och god stämning i avsnitten, men i en ny intervju med Expressen avslöjar Benjamin att det faktiskt hettade till under inspelningen av den nya säsongen.

– Det är en speciell sak att kasta in tre kända eller okända personer som inte känner varandra. Alla kan ju inte klicka med varandra, säger han till tidningen och fortsätter:

Annons

– Här hamnade vi i en diskussion där någon inte höll med någon annan.

Benjamin beskriver situationerna som "asjobbiga möten" men vill inte gå in på några detaljer, utan förklarar att tittarna helt enkelt får vänta tills avsnitten sänds.

Annons