Benjamin Ingrosso bryter tystnaden om bråket – programmet läggs ned

22 maj, 2023, 16:30 

Benjamin Ingrosso uttalar sig om det stora bråket.

Annons

Benjamin Ingrosso är inne på tredje och sista säsongen av succén Benjamin's. Det är ett program som bjuder på mycket på samma gång: matlagning, spännande samtal och ljuvliga musikframträdanden.

Men också höjda röster och allt annat än harmoniska möten. I alla fall i senaste avsnittet, där hotell-mogulen Petter Stordalen och artisten Elliphant råkade i luven på varandra.

Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Benjamin Ingrosso lägger ner – avslutar med bråk

Benjamin Ingrosso
Benjamin vill ha högt i tak i sitt program.

Duon hade svårt att hitta samförstånd oavsett vilken fråga som kom på tal. De bråkade om Tarotkort, NATO, stjärntecken och pandemin.

Annons

När det sistnämnda dök upp på samtalsagendan ville Elliphant prata om det som var "fett" med pandemin.

– Det var ingenting som var fett med pandemin, avbröt Stordalen och slog näven i bordet.

– Jag tycker att vad som var fantastiskt med pandemin var att vi alla satt i samma sits för första gången, det var en sådan otroligt stor upplevelse att dela sitt problem med hela världen, sa Ellinor till slut.

Benjamin höll en låg profil under grälet och tog inte parti. Han har efter programmet avstått från att kritisera varken Petter eller Elliphant, utan i stället kommit till slutsatsen att det blev bra tv av det hela.

"Är ett öppet forum"

Så här skriver Benjamin på Instagram:

"Gällande gårdagens avsnitt av Benjamins. Är det inte hur fint som helst att vi alla är olika och har olika åsikter och prioriteringar i livet? Jag älskar att 'Benjamin’s' får vara ett öppet forum där alla är välkomna att diskutera vad de vill och får vara som de är. Det är väl det som är charmen med reality? Tack som faan till alla gäster hittils – är så sjukt stolt över denna säsong och alla underbara gäster!", skriver Benjamin.

Annons

Benjamin's ska alltså läggas ned efter den här omgången. Men tredje säsongen blir minst sagt stjärnspäckad. Bland annat kommer unge herr Ingrosso gästas av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg och Harpo.

– Och det är skittråkigt, men det här blir den sista säsongen. Jag vill fan avsluta på topp. Maten är otrolig, musiken är otrolig. Det blir också skitäcklig mat ibland, det är så det blir när man bjuder hem gäster. Jag hoppas ni tittar på varenda avsnitt, lagar all mat och lyssnar på musiken, säger Benjamin Ingrosso till TV4.

Annons