Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrosso får kritik från TV4 efter snuskig kommentar i egna programmet

02 jun, 2023, 18:30 
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso har fått en pik från TV4 efter en snuskig scen i programmet Benjamin's.
Annons

Benjamin Ingrosso har nått en helt ny publik med programmet Benjamin's. Och visat upp helt nya sidor. Vi var bekanta med hans musikaliska begåvning sedan tidigare, men i Benjamin's har vi fått se honom visa sina färdigheter i köket.

Men det är inte bara artisten och kocken Benjamin som tittar fram i programmet. Vi får också ta del av spjuvern Benjamin.

Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gataBrand logo
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Benjamin Ingrosso går över gränsen i TV4

Som i det här klippet, som TV4 själva la upp på Facebook. Där blir Benjamin upplärd i den nobla konsten korvstoppningen. Den kräver en rörelse som uppenbarligen påminner Benjamin om något helt annat, något som inte rör mat utan snarare ett annat slags njutning.

Programledaren kan inte hålla sig. Han kiknar av skratt och har svårt att få fram orden.

Annons

– Jag känner igen den rörelsen. Du är så snabb också. snabbare än vad jag är. Behöver jag göra sådär i kväll? säger Benjamin.

TV4-personen som lagt upp klippet på Facebook har delat ut en inte så subtil pik till programledaren i bildtexten: "Benjamin Ingrosso, 14 år".

"Det blir också skitäckligt"

Benjamin's ska alltså läggas ned efter den här omgången. Men tredje säsongen blir minst sagt stjärnspäckad. Bland annat kommer unge herr Ingrosso gästas av Björn Ulvaeus, Tommy Körberg och Harpo.

– Och det är skittråkigt, men det här blir den sista säsongen. Jag vill fan avsluta på topp. Maten är otrolig, musiken är otrolig. Det blir också skitäcklig mat ibland, det är så det blir när man bjuder hem gäster. Jag hoppas ni tittar på varenda avsnitt, lagar all mat och lyssnar på musiken, säger Benjamin i ett pressmeddelande som TV4 själva skickade ut inför premiären av den nya säsongen.

Annons