Benjamin Ingrosso hånas – attacken på stjärnan

11 mar, 2023, 20:28 

Benjamin Ingrosso drogs in i programmet under Melodifestivalen-finalen.

Annons
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata
Benjamins plötsliga utbrott på Pernilla – på öppen gata

Melodifestivalen har kommit till sin sista destination och trycket i Friends arena var högre än någonsin under lördagens finalprogram. Alla inblandade gör sitt yttersta för att skapa en underhållande och minnesvärd show, inte minst programledarna.

Recept.se Nyhetsbrev

Farah Abadi och Jesper Rönndahl sprang ikapp med manus och varje replik var ett försök att väcka engagemang, inte minst ett skratt eller två. De två programledarna har ju båda en bakgrund inom komedi och passade på varje stund de fick att lägga in ett skämt som kunde riva av lite skratt i arenan.

Benjamin Ingrosso drogs in i skämtet

En sekvens var när de skulle dra ordvitsar, då anspelade de på en väldigt känd familj, nämligen Ingrosso-släkten.

”Vem är ansvarig för ekonomi i familjen Ingrosso?” frågade Farah Abadi.

Benjamin Ingrosso drogs in i skämtet.

”Jo, Benjamin Inkasso” var det lite lustiga svaret på den frågan.

Vad de kanske inte tänkte på just då var att de inte var alltför långt från sanningen. Inkasso är kanske inte det första man vill förknippas med och faktum är att Benjamins pappa Emilio har haft vissa problem med ekonomin i sitt företag. För 15 år sedan dömdes han till 80 dagsböter á 50 kronor för bokföringsbrott och försvårande av skattekontroll efter att det uppdagades att det bokförts falska fakturor hos lyxrestaurangen Il Contes, som försatts i konkurs.

Annons