Benjamin Ingrossos agerande på midsommarfirandet chockade alla – Christina Schollins ord

Benjamin Ingrossos agerande på midsommarfirandet chockade alla – Christina Schollins ord

Foto: Skärmdump, Christina Schollin Instagram

Det var riktigt oväntat...

Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin
1:02

Efter reklamen: Kartläggning! Här är hela klanen Wahlgren/Ingrosso/Schollin

(1:02)

Slå på ljud

Efter en lång och varm midsommarhelg börjar vardagen sakta rulla på som vanligt igen. För vissa innebar långhelgen en chans att ladda batterierna, medan andra inte lade jobbet på hyllan.

Det kan familjen Schollin/Wahlgren/Ingrosso stämma in på. Det blev ett traditionsenligt firande på Norra Lagnö – men med en riktigt oväntad händelse.

Stora hyllningen

För det inbitna Wahlgren-fanet klingar det stora röda huset på Lagnö bekant. Inte bara har det synts i realityprogrammet Wahlgrens värld, Benjamin Ingrosso har till och med gjort en låt om den idylliska villan.

Huset tillhör Christina Schollin och Hans Wahlgren, och Benjamin och de andra barnbarnen har en varm relation till stället. I sitt egna program Benjamins åkte han till just den stora röda villan.

– Om jag får välja en plats på jorden som definierar mig, då skulle det vara det här huset tror jag, säger Benjamin.

– Jag tänkte att jag måste skriva en låt, för det här stället betyder så sjukt mycket för mig. Jag ville göra en låt till mormor och morfar.

Gjorde det oväntade

På midsommar var det dags för Benjamin att betala tillbaka till platsen som betytt så mycket för honom, och det med besked. Till Lagnö-bornas stora förvåning hade han nämligen en konsert på dansbanan på ön – helt gratis och utan någon större framförhållning.

"Benjamin frågade mig: Mormor, tror du det kommer folk då - med så kort varsel???" Skriver Christina Schollin, men det skulle visa sig vara en onödig oro. Christina fick uppdraget att sprida ordet, och hela 500 personer dök upp!

Av allt att döma blev det spontana och exklusiva uppträdandet rejält uppskattat. Och han fick sig en riktigt stolt mormor på köpet.

Wow, wow, wow !!!!! TACK Benjamin för att du gav oss en oförglömlig "upplevelse ❤️❤️❤️❤️. Vilken magisk dag det blev - även i dag - tack vare @benjaminingrosso och hans fantastiska killar i bandet ❣️❣️❣️.För 4 dagar sedan bestämde sig Benjamin för att göra ett akustiskt spontan-gig på den gamla dansbanan på Lagnö helt gratis för Lagnö-borna.

Han ville ge litet kärlek tillbaka till den platsen där han tillbringat så många midsomrar ända sedan barndomen hos Mormor och Morfar! Sagt och gjort! Mormor (jag) fick förmedla inbjudan genom personliga email exklusivt för Lagnö-bor. En sådan underbar respons det blev!!!! Alla uttryckte sin glädje för detta fantastiska initiativ och gick man ur huse för att få komma och uppleva Benjamin på vår älskade gamla fina dansbana. Sååå härligt att denna fina plats fick nytt liv. !!" Skriver Christina Schollin bland annat på Instagram.

Vad fint gjort av Benjamin! Vem vet, kanske blir det en midsommar-tradition?

Foto: Skärmdump, Christina Schollin, Instagram