Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrossos beteende gentemot Pernilla Wahlgrens pojkvän väcker reaktioner: "Sjukaste jag sett"

14 aug, 2023, 11:00 
Pernilla Wahlgren, Christian Bauer och Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrossos ord till Christian Bauer får människor att reagera.
Annons

Benjamin Ingrosso fick leva länge med att hans mamma Pernilla Wahlgren levde ett äventyrligt singelliv. Hon var helt öppen med att hon sökte efter den stora kärleken – och till slut fann hon den i Christian Bauer.

Nu är Christian en rotad del av Wahlgren-familjen. Han och Pernilla bor ihop och planerar för fullt inför sitt bröllop.

Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian BauerBrand logo
Då gifter sig Pernilla Wahlgren & Christian Bauer

Benjamin Ingrossos beteende gentemot Christian Bauer

Men vad tycker egentligen Benjamin om sin styvfar? Det framgår väldigt tydligt i deras senaste interaktion på Instagram.

Christian var och såg Benjamin uppträda i Dalhalla, kalkbrottet i Rättvik som sedan 1990-talet är en av Sveriges häftigaste arenor. När konserten var slut skrev han en lyrisk recension.

"KING Benjamin Ingrosso med band, vilken grym total set-up. Det här var det sjuuuukaste jag sett på år och dar, vilken HIGH CLASS performance. Jag är rätt kräsen som fått växa upp med bl a Earth, Wind & Fire, George Michael, Prince, ABBA, Cat Stevens… men igår fick jag på något sätt uppleva vibbar av dem alla IGEN, tack vare dig och ditt band. Du har verkligen Allt Det Vackra framför dig och är idag Sveriges mest lysande popstjärna OCH entertainer. Jag vet det efter gårdagen (som fortfarande ger mig GÅSHUD), resten av världen väntar på dig nu. Och att få uppleva er på magiska Dalhalla med fet stor symfoniorkester, ger mig starkaste bästa minnen för livet, bless you all. Ni som missat denna turné på något sätt, skynda er att boka på, en show utan dess like väntar på er", skriver Christian på Instagram.

"Du ger mig gåshud"

Och Benjamins svar till Christian säger så mycket.

"Bauer ❤️❤️❤️❤️❤️", skriver Benjamin, som verkar spela på en typiskt manlig konvention att använda efternamnet på varandra, kompisar emellan.

"Du ger mig gåshud, stjärna som du är", svarar Christian.

Det framgår alltså med all tydlighet att Benjamin och Christian står varandra nära.

"Så fina ni är mot varann", skriver en användare.

Annons