Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Benjamin Ingrossos chockavslöjande i Efter fem – läxas upp av statsministern

10 sep, 2022, 12:00 
Indra Nordemar

När Benjamin Ingrosso gjorde bort sig inför livesändningen fick ingen mindre än Magdalena Andersson lära honom ett å annat.

Annons
Benjamin Ingrosso om vem som tar över AllsångenBrand logo
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Benjamin Ingrosso har tagit Sverige med storm de senaste åren. Ja, genom sin musik, matlagning och personlighet har han lyckats hittat vägen till folkets hjärtan. Och han prisas ordentligt.

Tidigare i år tog han emot pris i kategorin Årets hetero på QX-galan, han blev Årets manliga artist på både Grammisgalan och Rockbjörnen, och nyligen kammade han hem en kristall för Årets tv-personlighet efter sit egna mat- och musikprogram Benjamins.

Ett succéår med andra ord. Men det kan ju inte gå som på räls varje gång.

Benjamin Ingrossos pinsamma miss inför programmet

På lördagen den 10 september gör Benjamin sin tredje och sista konsert för i år. Den äger rum på Konserthuset med orkestern Kungliga Filharmonikerna – och inför den stora dagen har artisten gästat en rad olika program.

Annons

Under torsdagen skulle han vara på Rix Morronzoo med Laila Bagge och Roger Nordin i spetsen, men det ekade tomt på Benjamins plats. Han dök inte upp på den utsatta tiden vilket ledde till improvisation av programledarna.

Laila fick helt enkelt bli Benjamin.

– Välkommen hit Benjamin Ingrosso, det har ryktats lite om din kärlekssommar. Jag läste om den här norska influencer-tjejen. Är det något mellan er eller?, frågar Roger skämtsamt varpå Laila svarar:

– Alltså, ja... Låt mig säga så, det är inte bara piano jag kan spela utan jag spelar på andra strängar också. Det blev en kärlekssemester som heter duga.

Men sedan dök Benjamin (riktiga Benjamin) plötsligt upp. I en video på Rix Morronzoos Instagram syntes en något skamsen Benjamin komma gåendes längs korridoren.

– Jag vaknade inte, säger han.

Ja, han hade alltså försovit sig.

Benjamin tillrättavisas av statsministern efter händelsen

Men det löste sig till slut. Benjamin fick en senare tid i programmet, däremot fick han dela den tiden med ingen mindre än Magdalena Andersson, som passade på att ge artisten ett värdefullt livsråd.

När Benjamin senare gästar Efter fem berättar han om händelsen och om statsministerns tips på hur man INTE försover sig:

– Det var att sätta tre olika alarm, vilket jag inte vågade säga då, men det gör jag, berättar han och fortsätter:

– Det kändes lite konstigt att mitt första samtal med henne skulle vara på det sättet. Men hon var väldigt bjussig och gav ett härligt svar så det var bara kul.

Skärmdump Efter fem / TV4

Foto: TT

Annons