Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrossos pinsamma miss – följarna reagerar kraftigt

28 mar, 2023, 12:30 

Benjamin Ingrosso avslöjad av bilden.

Annons

Att kändisar inleder samarbeten med diverse företag tillhör inte ovanligheterna. Artisten Benjamin Ingrosso är inget undantag, vilket blir tydligt om man följer honom på sociala medier.

Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

För några veckor sedan avslöjade artisten att han blivit ny ambassadör för Samsung Galaxy, med syfte att lyfta sin passion för musik, fotografering och skapande.

Så stolt att kunna kalla mig Samsung Galaxy Ambassadör från och med nu. Här med min nya Galaxy S23 Ultra – kameran är verkligen galen, skrev Benjamin Ingrosso på Instagram och visade upp sin nya telefon.

Annons

Bilden avslöjar Benjamin Ingrossos miss

Men samarbetet har väckt starka reaktioner. Camilla Gervide, som driver sajten Bloggbevakning, har nämligen noterat att Benjamin Ingrosso verkar använda sig av en Iphone i privata sammanhang.

– Kanske inte toppen att offentliggöras som ambassadör för Samsung Sverige nya telefon, samtidigt som privata bilder postas på Instagram som visar att man fortfarande använder sin iPhone.

– Kanske har Benjamin Ingrosso bara inte börjat använda sin nya ambassadörslur? Kanske inte vill slita på den? Så kan det vara… skriver Camilla Gervide på Instagram.

Annons
Benjamin Ingrosso anävnder en Iphone
Benjamin Ingrosso verkar använda en Iphone, trots att han nyligen blivit ambassadör för konkurrenten Samsung.
Annons

Reaktionerna: ”De skiter fullständigt i”

Händelsen har även spridit sig utomlands och lyfts upp av norska Se och Hör. I kommentarsfältet till Camilla Gervides är det flera personer som reagerat på Benjamins mobilbeslut.

”Tror Samsung är ute efter att samarbeta med stora o kända profiler för att visa sina produkter. De skiter fullständigt i om de sen använder dom. Bara du visar upp den”, skriver en person.

”Man kan väl ha flera telefoner”, skriver en annan.

Foto: TT/Instagram

Annons