Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleinePrinsessan Sofia

Benjamin Ingrossos lycka efter beskedet: "Min största dröm går i uppfyllelse"

30 dec, 2022, 18:00 
Indra Nordemar

Benjamin Ingrosso har drömt om det sedan barnsben. Och nu händer det.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Benjamin Ingrosso om vem som tar över AllsångenBrand logo
Benjamin Ingrosso om vem som tar över Allsången

Benjamin Ingrosso är artisten på allas läppar. Sedan vinsten i Melodifestivalen 2018 med låten Dance you off, har musikkarriären gått spikrakt uppåt. Hans låtar toppar listorna och han kammar hem pris efter pris på olika galor.

Men han är inte bara artist. Likt syster Bianca och mamma Pernilla syns han även i tv-rutan. Han har ju sitt egna musik- och matlagningsprogram "Benjamins" som blivit en storsuccé.

Och nu syns han i rutan igen – men på ett helt annat sätt.

– Det är min största dröm som går i uppfyllelse, säger Benjamin till TV4.

Benjamin Ingrossos tillbaka i tv-rutan

Det var i höstas som Benjamins stora dröm gick i uppfyllelse, och som hela svenska folket nu får ta del av. I Konserthuset i Stocholm höll han konsert, med 70 musiker från Kungliga Filharmonikerna, och allt spelades in och sänds i kväll på TV4.

Annons

Benjamin framför några av sina största hits, så som Smile, Känns som att livet börjar hända, Barnasinnet och många fler.

"Imorgon (I dag, reds. anm) Kl 20:00 på TV4 sänds kvällen som jag aldrig kommer att glömma! Får också avsluta 2022 med att släppa konserten som Album”Live at Konserthuset Stockholm with the Royal Stockholm Philharmonic Orchestra” inatt kl 00:00 , mitt 3e Album för i år…! Ni kommer väl titta?", skriver han på Instagram.

När konserten ägde rum så var det många som menade att det var bland det bästa de sätt, och på både Bianca och Pernilla forsade tårarna.

Foto: TT

Annons