Benjamin Ingrossos otippade ord om kungen – avslöjar osäkerheten i TV4

30 dec, 2022, 21:31 
https://image.svenskdam.se/BylineIndra.jpg.jpg?imageId=8677472&x=0&y=10.576923076923&cropw=100&croph=67.307692307692&width=1318&height=1318
Indra Nordemar

Benjamin Ingrosso vet inte vem han ska vända sig till: Kungen?

Annons
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla
5 Kändisar du inte skulle tro är lika gamla

I höstas gick Benjamin Ingrossos stora dröm i uppfyllelse. Han fick då framföra sina låtar tillsammans med Kungliga filharmonikerna. Under två kvällar höll de konsert tillsammans i Konserthuset i Stockholm. Och det blev en dundersuccé.

Ja, publiken rördes till tårar och Benjamin har tokhyllats för sin insats. Och nu har dessutom hela svenska folket fått ta del av konserten. I kväll sändes den i TV4, men det som inte publiken fick ta del av i höstas var Benjamins slutord, där han uttryckte en viss osäkerhet – kring kungen.

Benjamin Ingrossos succékarriär – gör unik show

Benjamin är i dag bland Sveriges största artister. De senaste åren har han toppat alla listor, hans album har sålt platinum och han har vunnit pris efter pris. Och nu har han alltså fått göra något få förunnat.

Annons

Det är inte många som får chansen att hålla konsert med Kungliga filharmonikerna, en av världens bästa orkestrar – men det har Benjamin, så vem ska han tacka? Ja, troligtvis är det inte kungen i alla fall – som Benjamin själv verkar tro.

Benjamins konsert tillsamman med Kungliga filharmonikerna. Foto: TV4

Det är precis i slutet av TV4-sändningen som Benjamin ger ett sluttal.

– Jag har alltid drömt om att stå inför en publik, men det har inte alltid funnits en publik där. Så jag är så otroligt tacksam och glad över att jag ens får vara med om det här.

Osäkerheten: Tacka kungen?

Benjamin fortsätter:

– Jag vet liksom inte vem man tackar, tackar man Kungliga filharmonikerna? Tackar man publiken? Tackar man kungen?

– Eller kanske mamma och pappa? Jag vet inte, just nu är jag bara så sjukt lycklig.

Annons

Förmodligen är det Stockholm konserthusstiftelse, som driver Kungliga filharmonikerna, som han ska tacka, och även sig själv som nått sådana enorma framgångar med sin musik. I vilket fall som helst verkar denna konsert ha gått rakt in i många svenskars hjärtan!

Foto: TT, TV4

Annons