Populärt: Drottning SilviaKronprinsessan VictoriaPrins DanielPrinsessan MadeleineVictoriadagenSollidens slott

Benjamin och Bianca tar avstånd från Pernilla – talar ut i ny video

11 okt, 2022, 07:00 

Nu berättar de hur det ligger till.

Annons
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företagBrand logo
Bianca Ingrossos pengar – miljonbeloppen i lön och företag

Popstjärnor, entreprenörer och skådespelare – ja, allt tycks rymma i den stora Wahlgren/Ingrosso/Schollin-klanen. Den stora släkten kan vara svår att hålla reda på, och nu verkar det som att Bianca och Benjamin har tröttnat på missförstånden.

Nu talar de ut i en ny video – och dumpar Wahlgren en gång för alla.

Blev kära under Melodifestivalen

Pernilla Wahlgren är dotter till Hans Wahlgren och Christina Schollin, och båda föräldrar har flitigt synts på teatrarna. Hans och Christina fick förutom Pernilla, sönerna Linus, Nicklas och Peter Wahlgren.

Christina har även erfarenhet av den vita duken, som filmen Änglar, finns dom? där hon spelade huvudrollen Margareta Günther tillsammans med bland annat Jarl Kulle.

Sedan fördes det stjärnspäckade arvet vidare av Pernilla. Tillsammans med Emilio Ingrosso fick hon barnen Oliver, Benjamin och Bianca Ingrosso – och visst hade även han talanger att skryta med. Han var proffsdansare och fann ju faktiskt Pernilla uppe på scenen, när han var hennes bakgrundsdansare under Melodifestivalen.

Annons

Men relationen sprack, och strax därefter fann hon kärleken den betydligt mer anonyma polisen Joachim Lennholm. Tillsammans välkomnade de sonen Theo Wahlgren till världen, innan de gick skilda vägar.

Pernilla Wahlgren med barnen Oliver, Bianca, Benjamin och Theo 2016
Supermamman Pernilla med alla sina barn 2016, och visst har mycket hänt sedan dess!

Sätter ner foten efter frågan

Så, kanske inte lika förvirrande hur allt hänger ihop som man först kan tro. Ändå verkar det finnas ett felaktigt påstående om släkten som aldrig tycks gå ur tiden.

Det handlar om det välkända efternamnet Wahlgren. Det är Bianca och Benjamin som väljer att sätta ner foten, efter att de i en video får frågan om varför de valt att dumpa efternamnet för att istället heta Ingrosso.

Ett påstående som är totalt fel:

– Vi har aldrig gjort det, tvärtom, svarar Benjamin.

Bianca reder ut.

– Än en gång, vi har aldrig gjort det! Vi har alltid hetat Ingrosso. Wahlgren är inte vårat efternamn, det är vårat mellannamn. Det är tidningarna som har valt att presentera oss så, och när vi typ har varit med i tv-program, att de har sagt då "Benjamin Wahlgren" och "Bianca Wahlgren", men vi har aldrig hetat det. Vi har alltid hetat Ingrosso!

Foto: TT

Annons