Benjamins agerande mot Björn Ulvaeus – bröt mot legendarens personliga förbud

21 apr, 2023, 09:00 

Benjamin Ingrosso ångerfull efter händelsen med Björn Ulvaeus.

Annons

Nyligen gästade Björn Ulvaeus Bianca Ingrossos talkshow – och det verkar som att Abba-medlemmen fick mersmak!

ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!
ABBA-stjärnornas verkliga relation i dag!

Nu är det snart dags att besöka ett annat program, signerat en av medlemmarna i Wahlgren-klanen.

Abba-legendaren är en av gästerna när Benjamin Ingrossos matprogram Benjamins rullar in på sin tredje säsong. Det blir också den sista, något som artisten med vemod i rösten nyligen avslöjade.

–Jag vill fan avsluta på topp. Maten är otrolig, musiken är otrolig. Det blir också skitäcklig mat ibland, det är så det blir när man bjuder hem gäster. Jag hoppas ni tittar på varenda avsnitt, lagar all mat och lyssnar på musiken, säger Benjamin Ingrosso.

Annons
Benjamin Ingrosso
Benjamin Ingrosso är aktuell med sista säsongen av Benjamins i TV4.

Benjamins miss – bjöd Björn Ulvaeus på fel mat

Men det är inte bara ”otrolig mat”, eller ”skitäcklig mat”, som det bjuds på. Mitt bland alla grytor, stekpannor och kastruller bjuds det även på misstag och matbeslut som Benjamin än i dag ångrar.

När Björn Ulvaeus gästade programmet serverades han en maträtt han kanske inte borde stoppat i sig. Benjamin beskriver hur Abba-legendaren ändå åt och såg ut att njuta av den kulinariska upplevelsen.

– Sen fick jag höra att Björn är glutenallergiker och jag tror att jag serverade honom en pasta. Jag har lite ångest över att jag kan ha… ah, jag tror att han tyckte det var gott i alla fall. Han sa ingenting, säger Benjamin Ingrosso till Expressen.

Annons
Björn Ulvaeus
Benjamin fick höra att Björn Ulvaeus var glutenallergiker – efter att han serverat Abba-legendaren en pastarätt.

Benjamins lycka: ”Väldigt gulligt”

Trots att Benjamin bröt mot Abba-legendarens personliga matförbud, så uppskattade han ändå att Björn tog en pasta för laget och inte berättade om sin allergi i programmet.

– Det var väldigt gulligt att ändå åt en pasta, trots att han inte äter det så ofta, säger Benjamin.

Annons

Men den som längtar efter att få se Björn Ulvaeus och Benjamin Ingrosso tillsammans får vänta. Det dröjer flera avsnitt till innan Abba-legendaren gör entré hos den sjungande matälskaren.

– Jag är själv megastort över alla gäster som är med den här säsongen. Inte minst Björn Ulvaeus, som är min största idol. Han är med i sista avsnittet så ni får fan hålla ut hela säsongen.

Foto: TT/Instagram

Annons